2777
2789
عنوان

بعد شش سال خواستم بچم و ببینم باباش نزاشت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 101 پست
دلم براش تنگ شده خیلی یهو دلم هواشو کرد

این همه سال کجا بودی؟!

به خودم حق میدم اینو ازت بپرسم چون من آینده دخترتم من دارم با ۳۳ سال سن همچنان خودخوری میکنم چرا مامانم نیومد دنبالم....چرا الان که از آب و گِل دراومدم بخواد منو ببینه!!!

منم احساس دارم اما عقل و منطقم اجازه نمیده میخوام آرزو به دل بمیره 

همش میگم من ارزش یدونه سیلی خوردنم نداشتم که نیومد دنبالم؟؟فوقش سیلی می‌خورد از پدرم

الان میخواد ببینتم الان که واسه خودم کسی شدم!!! غلط کرده نمیخوامش 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
توافقی جدا شدیم یعنی حق طلاق داشتم بعد من بخاطر مهریه شکایت کردم قانون ماهی دو میلیون نوشت، گفت چون ...

عزیزم به نظرم پلاروخراب کردی فقط باملاقات وواسطه خرش کن من مادرم میدونم سخته انشاالله خدابه دلت نگاه کنه راهی بازکنه همسایه ماشوهرش نمیزاشت ببینه بعدیهوبعددوسال اورددادبه زنه گفت تونگه دارامیدت روازدست نده

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه سال کجا بودی؟!به خودم حق میدم اینو ازت بپرسم چون من آینده دخترتم من دارم با ۳۳ سال سن همچنان ...

عزیزم ببخش من خواهرم جداشده سرلج بازی حضانت رودادالان ملاقات میکنه بابچه هاش پشیمونه شوهرش نمیده مادرشماکلاشماروندید؟؟؟

این همه سال کجا بودی؟!به خودم حق میدم اینو ازت بپرسم چون من آینده دخترتم من دارم با ۳۳ سال سن همچنان ...

نمیدونم خیلی اشتباه کردم فک کردم دوباره ازدواج کنم زندگی دیگ تشکیل بدم یا کار کنم مستقل شم، ولی نتونستم دیگه دووم بیارم خیلی حق داری سرزنشم کنی من خودم از کارام پشیمونم حتی باباش هم ادم خوبی بود انگار خوشی زد زیر دلم زندگیم نابود شد

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

عزیزم به نظرم پلاروخراب کردی فقط باملاقات وواسطه خرش کن من مادرم میدونم سخته انشاالله خدابه دلت نگاه ...

مرسی ک درکم کردی حرفات خیلی بهم ارامش داد، خدا از دهنت بشنوه اخه من با لجبازی میدونم نمیتونم، باباش رو بچم خیلی حساس میدونم لج کنه هیشکی حریفش نیست

عزیزم ببخش من خواهرم جداشده سرلج بازی حضانت رودادالان ملاقات میکنه بابچه هاش پشیمونه شوهرش نمیده ماد ...

۴ ساله بودم جدا شدن 

چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم اون موقع ها به هر دلیلی که به نظرم قانع کننده نیست نیومد الان هم من نمیخوام تا ابد

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
۴ ساله بودم جدا شدن چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم اون موقع ها به هر دلیلی که به نظرم قانع کننده نیست ...

ببخشید عزیزم شما بابات دوباره ازدواج کرد؟ اگه اره با مامان دیگت انس گرفتی یا نه 

مرسی ک درکم کردی حرفات خیلی بهم ارامش داد، خدا از دهنت بشنوه اخه من با لجبازی میدونم نمیتونم، باباش ...

خواهش میکنم من درک میکنم چون خواهرم بعدجدایی بچه هاش مرده متحرک شده حتاکاروسرگرمی هم نتونسته باعث بشه فراموششون کنه امروزشهات فاطمه زهراس نذرکن انشاالله درست میشه دادمادمافقط یه روزمیزاشت ببینه الان کرده دوروزچون بچه هابهانه میگیرن توهم سعی کن باملاقات شروع کنی بعددخترت بخوادباباش نمی تونه چیزی بگه 

نمیدونم خیلی اشتباه کردم فک کردم دوباره ازدواج کنم زندگی دیگ تشکیل بدم یا کار کنم مستقل شم، ولی نتون ...

ولشون کن بزار زندگی کنن

اون خانم هم به عنوان نامادری داره تلاش میکنه زندگیشو بسازه 

در آینده دانشجو شد میتونی بری دنبالش الان هواییش نکن

بلاخره که در آینده باخبر میشه اسم شناسنامه و ...فرق داره 

من در حدی نیستم بخوام سرزنش کنم کسی رو

فقط آینده ی دخترتم وقتی دهه ۳۰ زندگی رد کردم و هنوز نتونستم کنار بیام با خودم که چرا اون موقع نیومد....من الان وکیل شدم مشکل این همه آدم حل میکنم اما دل خودم خون

۴ ساله بودم جدا شدن چیز زیادی نمیدونم فقط میدونم اون موقع ها به هر دلیلی که به نظرم قانع کننده نیست ...

اهان پس کلارفت نه خواهرم هرهفته میبینه کلی وسیله می خره که باباباشون نره باباش به زورمیبره 

ببخشید عزیزم شما بابات دوباره ازدواج کرد؟ اگه اره با مامان دیگت انس گرفتی یا نه

بله

انس گرفتم اما خب گذشته رو یادمه

با این سنم هنوز دلم میخوادش اما یه جورایی رو لج موندم چون بچه بودم نیومد چون روزای سخت زندگیم نبود چون همه استرسای زندگیم و مشکلاتم به عهده این مامانم بوده به خودم حق نمیدم اونو بخوام ببینمش یه جورایی پا گذاشتم رو دلم و دلمم ازش شکسته بابت اینکه بعد ۴ سالگیم باید میومد نه الان که بفهمه دخترش شاغل شده و واسه خودش کسی

همسر سابق خواهرت ازدواج کرده؟ اخه اینجوری ک من شنیدم دخترم خیلی ب زن باباش وابسته شده😭

یکباراشتباه کردی بازتکرارنکن طرف اون بچه نرو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الهی بمیرم😭 ارامشش برام مهمتره ولی 

بلهانس گرفتم اما خب گذشته رو یادمهبا این سنم هنوز دلم میخوادش اما یه جورایی رو لج موندم چون بچه بودم ...

چقد دختر عاقلی هستی عزیزم امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد، میدونم برم هم پسم نیزنه اخه اصلا منو ندیده نوزاد بود