از بودن با پسرای غریبه تا بی نمازی بی روزگی بی حجابی کاشت ناخون بی احترامی به پدر مادر تقلب حق الناس تهمت غیبت هر چی بگی جز مشروب خوری رو من مرتکب شدم البته ۴ ساله آدم شدم زنا و تهمت و حذف کردم ولی مطمعنم اون دنیا دهنم سرویسه مگه امام حسین کاری کنه مگه حضرت زهرا به داد برسه یکم از عذابم کم کنه وگرنه من یکی به فنا رفتم
عزیزم اگر امروز که خودت از اوضاعت باخبر باشی و تنبلی کنی و کاری برای خودت نکنی ائمه که هیچ خدا هم کاری برات نمیکنه اون دنیا پس تا وقت هست دست بکش و توبه کن
https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دل کسی شکستی. حق کسی خوردی آبروی کسی بردی گناهه
برو حلالیت بگیر
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ای کاش هرگناهی کردی جایی بجز بین خودت و خدا بیانش نکنی چون همین بیانش هم باعث قبح زدایی میشه
وقتی هنوز نفس میکشی یعنی هنوز میتونی توبه کنی از گناهان
کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن میخوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات خیلیا رو آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به ایران ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان پیروزی یاد میکنن فقط ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین در مورد مسایل مختلف بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی خراب نشه
یکی از مرحله گناه و ثواب و بهشت و جهنم گذشته و همه این کارا رو میکنه و به روانش هم آسیب نمیزنه ولی تو ک باور به بهشت و جهنم داری تباید گناه کنی که عذاب وجدان نگیری
خدا اینقدر بندههاشو دوست داره و روشون حساسه،میگه نمیخواد خودتو پیش خلق بی آبرو کنی.بیا پیش خودم خودم میبخشم ،خودم رحیمم،کریمم،جبارم،ستارالعیوبم،غفارالذنوبم و...
من الان جار زدم دارم میگم بیچاره شدم مگه گفتم کار خوبیه این کارو کنین؟
گناهی که بین خودتون و خداست رو جایی گفتن، یعنی علنی بیان کردن، جار زدن. نگفتم که بهش افتخار میکنین!
سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.
و خدا دوست نداره جز پیش خودش، پیش بنده اش به گناه اعتراف کنیم
راهش توبه هست، هر گناهی هم راه توبه خودشو داره
نام مرجعتونو میگین؟
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
وقتی توبه کنی و تکرار نکنی خدا میبخشه.البته به جز حق الناس.
چه حق الله چه حق الناس راه توبه داره باید طی بشه. مثلا نماز حق الله هست اما محوره، تعیین کننده هست
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
مرجع ندارم و اینکه شما که منو نمیشناسین باشه ولی تاپیک رو پاک میکنم قبحش رو چطور ریختم من که دارم می ...
به شناختن نیست خواهر عزیزم، نباید هیچ جایی بگید.
عزیزم بدون مرجع نمیشه، اعمال پذیرفته نیست. چون ما علم دین نداریم