2777
2789
عنوان

یعنی تو این ملکوت گناهی نیست که من نکرده باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 57 پست
دیگه هر کسی یه نظری داره

گاهی بعضی نظرها عاقبت آدم رو کلا خراب می‌کنه بنظرم بیشتر مطالعه کنید  

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

این یعنی، خود حضرت زهرا(س) نظر ویژه کردند به شماتو عالم بالاتر از این نعمتی نیستاپس قدرشو بدونید خوا ...

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین و برای من نوشتین این از لطف شماست یا علی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بلخسید زنا کردی بیماری مقاربتی نگرفتی؟ الان ازدپاج کردی؟

خواهر نگفتم که با هزار نفر بودم کاش نهایت ۶ نفر ۷ نفر  نه خداروشکر بیماری نگرفتم خدا نجاتم داد واقعا   ازدواجم نکردم این کارا تو سن خیلی کم و نوجوانی انجام دادم الان دیگه نمیکنم  

خواهر نگفتم که با هزار نفر بودم کاش نهایت ۶ نفر ۷ نفر نه خداروشکر بیماری نگرفتم خدا نجاتم داد واقعا ...

خوب ممکنه ادم با یه نفر هم بگیره چون ادم که نمیدونه کی ناقله

الان خیلبا تاپیک میزنن از شوهزشون بیماری گرفتن 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خوب ممکنه ادم با یه نفر هم بگیره چون ادم که نمیدونه کی ناقلهالان خیلبا تاپیک میزنن از شوهزشون بیماری ...

اره حرف شما درسته ولی نه خداروشکر علایمی ندارم البته شک داشتم ها ولی هیچی نیست فک نمیکنم داشته باشم 

اره حرف شما درسته ولی نه خداروشکر علایمی ندارم البته شک داشتم ها ولی هیچی نیست فک نمیکنم داشته باشم

دوباره ازمایشم بده چون بعد چند سالم ممکنه علایم نشون بدن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
دوباره ازمایشم بده چون بعد چند سالم ممکنه علایم نشون بدن

۴ سال گذشته از اون جریان به نظرم اگه بود دیگه خودش نشون میداد چون من خیلی استرس دارم خیلی شدید همه به خاطر این کند کاریام هم به خاطر کنکورم درسم دارم میخونم مدام استرس دارم امیدوارم نداشته باشم 

چه حق الله چه حق الناس راه توبه داره باید طی بشه. مثلا نماز حق الله هست اما محوره، تعیین کننده هست

حق الناس رو که خدا نباید ببخشه ...باید بره از اون آدم حلالیت بطلبه.

یه روز خوب میاد

سلامخواهر جان علم و عقل من و شما ناقصه، پس گناه رو خالق که عقل کله تعیین میکنههمون خالق هم، نماز رو ...

کاش ب نظر و باورهای هم احترام بزاریم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
با احترام نظر شما گناه یا حلال و تعیین نمیکنه و خدا مشخص کرده

گفتم نظر منه نگفتم نظر بقیه هم همین باشه ! 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
کاش ب نظر و باورهای هم احترام بزاریم

کسی وادارتون نمیکنه باورهاتونو تغییر بدید خواهرم. اصلا کسی حق این کار رو نداره. اما وقتی صحبت اصول عقاید هست و میدونیم کدوم مذهب، دیگه تعریفش مشخصه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

براشون تو نماز شب دعا میکنم نمیشه برم حلالیت بگیرم البته من کارماشو پس دادم

خداروشکر که داری سبک زندگی ات رو درست میکنی؛

از الان سعی کن هر روز همه تلاش ات رو انجام بدی که گناه نکنی؛

بهترین نکته برای نرفتن سمت گناه یاد مرگ هست ؛

ما که نمی‌دونیم ۲۴ ساعت دیگه زنده هستیم یا نه! چطور میتونیم تو زمینی که خدا آفریده گناه کنیم که همین زمین اون دنیا علیه ما شهادت بخواد بده!

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)