2777
2789
عنوان

یعنی تو این ملکوت گناهی نیست که من نکرده باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 57 پست
منم نماز نمی‌خونم روزه هم نمی‌گیرم این ها از نظر من گناه نیست کاشت ناخون هم گناه نیست اگه دل کسی شکس ...

براشون دعا میکنم نمیتونم البته کارماش پس دادم سر خودمم اومد نمی‌دونم خیلی جدیدا به مرگم فکر میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نماز نمی‌خونم روزه هم نمی‌گیرم این ها از نظر من گناه نیست کاشت ناخون هم گناه نیست اگه دل کسی شکس ...

البته کوچک شمردن گناه خودش از گناهان بزرگه و اینکه نظر من نوعی در مورد اینکه این گناه هست و اون کار گناه  نیست واقعا مهم نیست خدا یسری دستورات داده اگه اونارو انجام دادیم که هیچ اگه انجام ندادیم یعنی سرکشی کردیم وگرنه شیطان صدها سال خدارو عبادت کرد خدا به دستور بهش داد که آدم رو سجده کنه و اون ابا کرد یعنی در حقیقت گفت من تشخیص میدم که نباید انجامش بدم و از  درگاه الهی رونده شد 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

وقتی که اسم حضرت زهرا و امام حسین و میاری و ازشون کمک میخوای قطعا بهت توجه دارن چون هرکسی نمیتونه پشیمون باشه و به اهل بیت فکر کنه

قبل از شما امام حسین و حضرت زهرا منتظر هستن که توبه کنیم تا دستمونو بگیرن

انشالله با توسل به این بزرگوارا خدا میبخشه

آها ممنون باشه تاپیک میدم نی نی یار پاک کنه

میخواین کمک کنم مرجع انتخاب کنین؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

باشه پاک میکنم تاپیک رو ولی شما منو نمیشناسین که فک کنم بشناسنت گناهه

عزیزِ دل، من چیزی که میدونستم گفتم بهتون، چون دیدم دنبال توبه و جبران هستین و نمیخواین گناهی گردنتون باشه. دیگه صلاح با خودتونه  🌹

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

البته کوچک شمردن گناه خودش از گناهان بزرگه و اینکه نظر من نوعی در مورد اینکه این گناه هست و اون کار ...

دیگه هر کسی یه نظری داره

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

سلام

خواهر جان علم و عقل من و شما ناقصه، پس گناه رو خالق که عقل کله تعیین میکنه

همون خالق هم، نماز رو محور عبادت و اعمال قرار داره

و به صراحت گفته رو تک تک اعمالمون اثر میذاره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

وقتی که اسم حضرت زهرا و امام حسین و میاری و ازشون کمک میخوای قطعا بهت توجه دارن چون هرکسی نمیتونه پش ...

هر بار روضشون می‌شنوم تو اینستا می‌شینم براشون گریه میکنم نمی‌دونم برا اونا گریه میکنم یا از دست خودم ولی با وجود همه اینا هر وقت استرس دارم خالم خرابه میگم یا زهرا مادر آرومم کن و به طرز عجیبی قلبم آروم میگیره یا کسی اذیتم می‌کنه بهش میگم مامان دیدی؟ یا میخوابم وقت خواب کریم میگیره میگم مادر یکم نازم کن من مطمعنم میاد با اینکه دستش حس نمیکنم ولی مطمعنم که میاد موهام ناز می‌کنه چقدر بزرگوار باید باشی مادره دیگه مگه به مادر بچش  بد باشه دوسش نداره؟ 

سلامخواهر جان علم و عقل من و شما ناقصه، پس گناه رو خالق که عقل کله تعیین میکنههمون خالق هم، نماز رو ...

هر بار روضشون می‌شنوم تو اینستا می‌شینم براشون گریه میکنم نمی‌دونم برا اونا گریه میکنم یا از دست خودم ولی با وجود همه اینا هر وقت استرس دارم حالم خرابه میگم یا زهرا مادر آرومم کن و به طرز عجیبی قلبم آروم میگیره یا کسی اذیتم می‌کنه بهش میگم مامان دیدی؟ یا میخوابم وقت خواب کریم میگیره میگم مادر یکم نازم کن من مطمعنم میاد با اینکه دستش حس نمیکنم ولی مطمعنم که میاد موهام ناز می‌کنه چقدر بزرگوار باید باشی مادره دیگه مگه به مادر بچش  بد باشه دوسش نداره؟ 

هر بار روضشون می‌شنوم تو اینستا می‌شینم براشون گریه میکنم نمی‌دونم برا اونا گریه میکنم یا از دست خود ...

بعضی وقتا گناه زیاد باعث میشه دل آدم اونقدر سیاه بشه که سمت توبه نره و خوش و گناهسو توجیه می‌کنه

شمایی که توبه کردی حتما اهل بیت بهت توجه ویژه دارن

خیلی التماس دعا

بعضی وقتا گناه زیاد باعث میشه دل آدم اونقدر سیاه بشه که سمت توبه نره و خوش و گناهسو توجیه می‌کنهشمای ...

من تا به گناهی میکنم فورا به غلط کردم میرفتم بدم میاد از خودم کاش من باعث شرمندگی مادرم نبودم 

هر بار روضشون می‌شنوم تو اینستا می‌شینم براشون گریه میکنم نمی‌دونم برا اونا گریه میکنم یا از دست خود ...

این یعنی، خود حضرت زهرا(س) نظر ویژه کردند به شما

تو عالم بالاتر از این نعمتی نیستا

پس قدرشو بدونید خواهر، از انتخاب مرجع شروع کنید و نماز(اگر خواستید درخواست بدید تو همش کمکتون میکنم)

حدیث قدسی(یعنی خداوند فرموده): اگر آنهائی که به من پشت کرده اند می دانستند که من چه اندازه انتظار دیدن آنها را می کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آینه از شدت شور و شوق نسبت به من جان می دادند و تمام بند بند اعضایشان به خاطر عشق به من از هم جدا می شد.