2777
2789
عزیزم سه بار برات باز کردم زمان نمیده ولی اینو بدون یه مهمونی در پیش داری حتما برو سعادتمند میشی یه ...

چه سعادتمندی برام داره؟دیگه هیچی برام سعادتمندی نمیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی به خودت سخت میگیری شروع دوباره داری یه مقدار ادم حسابگریه

ممنونممم عزیزم لطف کردی 🥹💚

بهم فکر میکنه ؟ حسش رو نمیدونید بهم ؟ 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

نه جانم صدقه بده دوست داشتی به امضام نگاه کن توکل به خدا

صدقه رو همیشه میدم. ولی خب باید قبول کنم قسمتم بدبختی هست. همش میخام ثابت کنم نیست ولی همه جا بدبختم هستم. الانم از بین آیت همه آدم که براشون کتاب باز کردین فقط برای من اینطوری اومد که کسالت دارم. انشالله کسالتی طوری باشه بمیرم

بعضی وقتا دلم نمیاد دل کسی رو بلرزونم میشه ولی زمانبره سختی میکشی

اخه متوجه نشدم. یعنی همون شهر مدنظرم رو میگید میرم ؟؟؟

یا شهر دیگه

شهر مدنظرم بابلسر هست ولی تو دلم میگم شاید اونجا نرم و شهرای دیگ برم

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

ممنونممم عزیزم لطف کردی 🥹💚بهم فکر میکنه ؟ حسش رو نمیدونید بهم ؟

گفتم حسابگره  عقلش به دلش حاکم هست به خودت و حست اعتماد کن امید وار و شاد برو جلو اینه که توجه اون فرد رو جلب میکنه اگر خواستی امصا رو چک کن

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥خداوندا شاکر هستم ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

گفتم حسابگره عقلش به دلش حاکم هست به خودت و حست اعتماد کن امید وار و شاد برو جلو اینه که توجه اون ف ...

ممنونمممم عزیزمممم🥹💚💐🫂🩵

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

عکس جدیدمو دیده ؟

بله دیده ولی فکر کنم متوجه میشی چی میگم بختت بلنده و در کنارت اطرافیانت خوشحال یه کم از پیگیریتو کم کن دختر خوبم رابطه خوبی داری و حیف میشه دیگه بیشتر بگم ناراحت میشی مراقب دلت باش

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥خداوندا شاکر هستم ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥