2777
2789
سلاموقتتون بخیراین پاسخ به سوال بنده‌اس)بهم می‌فرمایید که فردی به اسم حامد آیا بهم علاقه داره یا نه؟ ...

بله عزیزم گفتم نشون نمیده ولی مشکل مالی داره اگه فعلا سکوت کرده به این دلیله و شما اگر خواهان عشق حقیقی باشید و ایمان داشته باش

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥خداوندا شاکر هستم ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هم ترس و نامیدی و هم شادی و هیجان

خب پس برای من فقط ناامیدی بوده. من هیچ وقت تا حالا خوشبخت نبودم. بعد از اینم مطمئنن نخواهم بودم. خداکنه کسالتی که گفتین باعث مرگم بشه

بزودی با مهدی دیدار دارم ؟کلا میگم حتی گذری مثلا یهو جایی ببینمش اگه اره کِی

عزیزم عشق و عقل رو بزار کنار هم ادم خیلی خوش شانسی هستی عجولانه رفتار نکن  یه عشق عمیق جایزه کائنات هست بهت

عزیزم نگفتی قسمت من میثم یاکس دیگه

بله کاملا یادمه از دو نفر پرسیدی اولی رو گفتم نه و نفر دوم رو گفتم بله خیره انشاالله

بله عزیزم گفتم نشون نمیده ولی مشکل مالی داره اگه فعلا سکوت کرده به این دلیله و شما اگر خواهان عشق حق ...

حکمم رو کی میزنن؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

بله کاملا یادمه از دو نفر پرسیدی اولی رو گفتم نه و نفر دوم رو گفتم بله خیره انشاالله

میشه اینم بگید گفتی وعده ۷شروع دارم باهاش اعتراف میکنه به حسش و رابطمون شروع میشه ممنونتم 

عزیز شخصیت و حروف اسمیم؟

@علمغریب‍ 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

خب پس برای من فقط ناامیدی بوده. من هیچ وقت تا حالا خوشبخت نبودم. بعد از اینم مطمئنن نخواهم بودم. خدا ...

نه جانم عشقت به خدا باشه و دلتو قرص کن