pargham مدیر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 6122 عنوان کی حس ششم داره | مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 138 پست حس میلادبهم چیه توروخدا برای ازدواج من دعاکنید 1404/08/13 | 10:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pargham مدیر استارتر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 6122 میتونید به امضا مراجعه کنید عزیزم نگفتی قسمت من میثم یاکس دیگه توروخدا برای ازدواج من دعاکنید
علمغریب عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 130 سلاموقتتون بخیراین پاسخ به سوال بندهاس)بهم میفرمایید که فردی به اسم حامد آیا بهم علاقه داره یا نه؟ ... بله عزیزم گفتم نشون نمیده ولی مشکل مالی داره اگه فعلا سکوت کرده به این دلیله و شما اگر خواهان عشق حقیقی باشید و ایمان داشته باش ❤️🔥❤️🔥❤️🔥خداوندا شاکر هستم ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
علمغریب عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 130 از من چی حس میکنی عزیز؟ رابطم با m بهتر میشه؟هنوز بهم فکر میکنه؟ زمان بده عزیزم بهت فکر میکنه ولی یه زن بینتون هست ❤️🔥❤️🔥❤️🔥خداوندا شاکر هستم ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
z7a7 عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 117 یعنی هم ترس و نامیدی و هم شادی و هیجان برام کتا باز کردین، اصلا ازدواج توش نبود نه؟
z7a7 عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 117 یعنی هم ترس و نامیدی و هم شادی و هیجان خب پس برای من فقط ناامیدی بوده. من هیچ وقت تا حالا خوشبخت نبودم. بعد از اینم مطمئنن نخواهم بودم. خداکنه کسالتی که گفتین باعث مرگم بشه
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 8963 بله عزیزم گفتم نشون نمیده ولی مشکل مالی داره اگه فعلا سکوت کرده به این دلیله و شما اگر خواهان عشق حق ... میشه جواب منم بدید بزودی مهدی رو میبینم ؟ کِی
علمغریب عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 130 بزودی با مهدی دیدار دارم ؟کلا میگم حتی گذری مثلا یهو جایی ببینمش اگه اره کِی عزیزم عشق و عقل رو بزار کنار هم ادم خیلی خوش شانسی هستی عجولانه رفتار نکن یه عشق عمیق جایزه کائنات هست بهت ❤️🔥❤️🔥❤️🔥خداوندا شاکر هستم ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
علمغریب عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 130 عزیزم نگفتی قسمت من میثم یاکس دیگه بله کاملا یادمه از دو نفر پرسیدی اولی رو گفتم نه و نفر دوم رو گفتم بله خیره انشاالله ❤️🔥❤️🔥❤️🔥خداوندا شاکر هستم ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 4785 بله عزیزم گفتم نشون نمیده ولی مشکل مالی داره اگه فعلا سکوت کرده به این دلیله و شما اگر خواهان عشق حق ... حکمم رو کی میزنن؟ انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 8963 عزیزم عشق و عقل رو بزار کنار هم ادم خیلی خوش شانسی هستی عجولانه رفتار نکن یه عشق عمیق جایزه کائنات ... یعنی چی ؟متوجه ربطش به مهدی نشدم
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6872 بله کاملا یادمه از دو نفر پرسیدی اولی رو گفتم نه و نفر دوم رو گفتم بله خیره انشاالله میشه اینم بگید گفتی وعده ۷شروع دارم باهاش اعتراف میکنه به حسش و رابطمون شروع میشه ممنونتم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23845 بله کاملا یادمه از دو نفر پرسیدی اولی رو گفتم نه و نفر دوم رو گفتم بله خیره انشاالله عزیز شخصیت و حروف اسمیم؟@علمغریب اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
علمغریب عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 130 یعنی چی ؟متوجه ربطش به مهدی نشدم یعنی امید وار باش ❤️🔥❤️🔥❤️🔥خداوندا شاکر هستم ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
علمغریب عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 130 خب پس برای من فقط ناامیدی بوده. من هیچ وقت تا حالا خوشبخت نبودم. بعد از اینم مطمئنن نخواهم بودم. خدا ... نه جانم عشقت به خدا باشه و دلتو قرص کن ❤️🔥❤️🔥❤️🔥خداوندا شاکر هستم ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
dreamhigh2 عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 7867 بله کاملا یادمه از دو نفر پرسیدی اولی رو گفتم نه و نفر دوم رو گفتم بله خیره انشاالله بهم میرسیم ؟ خدایا شکرت💫🌱🧡