2777
2789
منم موندم چیکار کنمبیشتر دوس دارم سرکار نباشم حرفه یاد بگیرم آدم خودم باشم ولی خب قبلش باید دانشگاهم ...

من ترجیح میدم یه کار پاره وقت راحت داشته باشم 

برا ما خانوما کارای ارایشگری هست که میتونیم برا خودمون باشیم

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من از بس مامانم ا تقلب ترسوندتم مدرسه ک بودم همش میترسم تقلب کنم

از دبیرستان رشتت حسابداری بود یا دانشگاه این رشته رو انتخاب کردی؟ 

نمونه سوالای سال قبلو پیداکن با پاسخنامش از روی اونا بخون.

تازه دختر درسای دیگه رو ندیدی اوه اوه...🥲

🤍🐼🥥
من ترجیح میدم یه کار پاره وقت راحت داشته باشم برا ما خانوما کارای ارایشگری هست که میتونیم برا خودمون ...

سخت نیست هم درس بخونی هم خونه داری ؟ ا پسش بر میای؟

من الان تو دوران نامزدیم احتمالا امسال یا اول سال جدید مراسم عروسی اینا بگیریم اما میگه خونه بابات بمون درست رو بخون چون هم خونه بابام ب دانشگاه نزدیک تره هم شغلش یجوریع اکثر مواقع خونه نیست مخصوصا شبا.(لازم ب ذکره که من از خونه داری هیچی نمیدونم غذا هم بلد نیستم)

از دبیرستان رشتت حسابداری بود یا دانشگاه این رشته رو انتخاب کردی؟ نمونه سوالای سال قبلو پیداکن با پا ...

از دانشگاه حسابداری ام 

درسای دیگ باز بهتره همه رو دارم پاس میکنم ولی مغزم بهایابی رو نمیکشع 

نمیدونم انگار میترسم جرعتشو ندارم

نه بابا نترس چیزی نمیشه مامان من  افسردگی شدید داشت و با حالتای جسمی شدید مثل لرزش دست و اضطراب زیاد تونست کمش کنه

الان خیلی بهتره 

منم رفتم دکتر برام پوکساید تجویز کرد حس میکنم ضعیفه خیلی هیچ تاثیری نداره

🤍🐼🥥
سخت نیست هم درس بخونی هم خونه داری ؟ ا پسش بر میای؟من الان تو دوران نامزدیم احتمالا امسال یا اول سال ...

چقدر از درست مونده؟ 

نه والا برا من سخت نیست با برنامه ریزی به همه‌کارات میرسی وقتم اضافه میاری

🤍🐼🥥
از دانشگاه حسابداری ام درسای دیگ باز بهتره همه رو دارم پاس میکنم ولی مغزم بهایابی رو نمیکشع

باریکلا بهت 

خیلی از همکلاسیای من که رشتشون یه چیز دیگه بود همون ترم اول و دوم تغییر رشته دادن نتونستن هضم کنن درسارو

بهایابی هم سعی کن یه چیزایی ازش بفهمی بتونی چندتا سوالو جواب بدی بقیش با خواهش و تمنا به استاد حل میشه پاس میشی😁

🤍🐼🥥
چقدر از درست مونده؟ نه والا برا من سخت نیست با برنامه ریزی به همه‌کارات میرسی وقتم اضافه میاری

یه سال خوردی مونده

اخه من خیلی تنبلم و معمولا خونه بابام خوش خوشانمه میترسم زود خسته شم اینطوریم ک چون یدونع کلاس رفتم کل روز رو هیچ کار نمیکنم 🥲

نه بابا نترس چیزی نمیشه مامان من افسردگی شدید داشت و با حالتای جسمی شدید مثل لرزش دست و اضطراب زیاد ...

من وسواس شدید دارم مخصوصا وسواس به بیماری برا من تا حدودی ارثیه از بچگی عجیب غریب بودم حالا که بماند دوری از خواهرم و خیانت پدرم رو هم رفته تر زد بهم والا به این خوشی الکی دلم خوشه 

باریکلا بهت خیلی از همکلاسیای من که رشتشون یه چیز دیگه بود همون ترم اول و دوم تغییر رشته دادن نتونست ...

منم کلاسای بیرونش رو رفتم ک یکم دارم بهتر میفهممش حالا بهایابی این ترم نزاشتم برا لحطه اخر دارم میخونم یکم یکم 🥲میانه ۲ هم این ترم دارم بنظر سخت نمیاد ولی پیچیدست