2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میام چسی باشم قهوه بخورم اسهال میگیرم 🙂😂

تیکت چطوریه؟ واسه من پرش پلک چشمم هست 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
تیکت چطوریه؟ واسه من پرش پلک چشمم هست

من تیک عصبیم اینطوریه که دستم یا انگشتام همش تکون میخورن چند دقه پشت سر هم حالت ویبره اصن خودم میترسم دست خودمم نیست همینطور میلرزن

ب عنوان یه متاهل ترجیح میدی بری سرکار یا خانه دار بشی؟

راستشو بخوای دلم میخواد برم سرکار اما فقط کار پاره وقت مثلا صبح تا ظهر

کارم تمام وقت بود ۶ صبح میرفتم تا ۶ عصر جون تو تنم نمیموند به زندگیم نمیرسیدم حجم کارمم بالا بود نتونستم تحمل کنم استعفا دادم

🤍🐼🥥
من تیک عصبیم اینطوریه که دستم یا انگشتام همش تکون میخورن چند دقه پشت سر هم حالت ویبره اصن خودم میترس ...

آهان 

همون حالت چشم من واسه شما رو دستت هست 

خدا کمک کنه یکم ریلکس باشیم 

کافیین میگن بدترش میکنه 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
راستشو بخوای دلم میخواد برم سرکار اما فقط کار پاره وقت مثلا صبح تا ظهرکارم تمام وقت بود ۶ صبح میرفتم ...

منم موندم چیکار کنم

بیشتر دوس دارم سرکار نباشم حرفه یاد بگیرم آدم خودم باشم ولی خب قبلش باید دانشگاهمو تموم کنم.

آهان همون حالت چشم من واسه شما رو دستت هست خدا کمک کنه یکم ریلکس باشیم کافیین میگن بدترش میکنه

ریلکس بودن رو اصلا نمیتونم همیشه یا گریه میکنم یا ناراحتم یا عصبیم🥲

اره بدترش میکنه ولی مجبوریم ب مصرف..

قطعش کنم برمیگردم مثل روزای قبلم میشم عذاب اوره راضیم تا اخر عمر بخورم

اگه یهو قطعش کنی اره ولی اگه کم کممم قطع کنی نه مشکلی به وجود نمیاد فقط زیر نظر دکتر کمش کن

🤍🐼🥥