2777
2789
عنوان

نظرم راجع به آوردن بچه به دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 98 پست
چن سالشه منم قصدم تک فرزندی ولی اطرافیان با دادن این عذاب وجدان ک بزرگ میشه تنهاس رو روانم میرن در ک ...

تو با حرف بقیه آرامش خودتو بهم میریزی.. در حالی ک من مشکلم خواست خوده بچمه.. شهر غریبیم و همبازی ندارع.. همه ناراحتی ما نداشتن همبازی بچمه.. سه سالشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو با حرف بقیه آرامش خودتو بهم میریزی.. در حالی ک من مشکلم خواست خوده بچمه.. شهر غریبیم و همبازی ندا ...

دقیقا خودمم شرایطم همینه شهر غریبم بچمم سه سالشه و هرروز گریه بیرون رفتن بازی با هر بچه ک تو کوچه داره میبینه رو داره و بقیه میگن ببین تنهاس گناه داره همبازی میخواد

کی گفته شما مسئول اینده اون بچه ای هستین ک به دنیا میارینش؟؟؟هر انسانی ک به این دنیا میاد یه رسالتی داره ک باید انجامش بده چون شما فک میکنی انسان فقط به دنیا میاد ک بخور و بخوابه و تفریح کنه تصمیم میگیری خب حالا ک من نمیتونم شرایط رفاهشو فراهم کنم پس بدنیا نمیارمش!!!

تا وقتی انسانها انقدر کوته فکر باشن دنیا رو به بدی و نابودی پیش میره...

هر انسانی ک بدنیا میاد رسالت داره ک این دنیارو جای بهتری کنه پدرومادر فقط وظیفه دارن بچه هاشونو راهنمایی کنن تا فرد مفیدی واسه این دنیا باشن و راه درست انتخاب کنن...

بچه من تک فرزنده ولی اصلا خواهر برادر نمی‌خواد چون زیاد پارک و ... میبرمش

این پارکم میبریم با گریه برمیگرده.. توو پارک از همه طلبکاره ک چرا باهاش بازی نمیکنن.. کلا با این حرفاش روانمو بهم ریخته.. خیلی دلم میخاد تک فرزند بمونه و تا جایی ک میتونم براش خرج کنم منتها خودش منو مجبورم میکنه ک ب دومی هم فک کنم.. دومی هم بیاد طبیعتا اونجوری ک دلم میخاد نمیتونم ب دوتاش هزینه کنم.. از پس خرجای سنگین یکی میتونم بربیام.. ولی از دوتاش نمیتونم.. حالا منم تا میام ب دومی فک کنم اوضاع مملکت بهم میریزه پشیمون میشم.. کلا گرفتارم کرده این بچه.. 

یه چیز عجیب که هست آدمی که بیولوژیک میخواد بچه بیاره حتی اگه معتاد هم باشه قانون جلوش رو نمیگیره ولی ...

بله متاسفانه اینطوری هست اما باز هم با همه ی این تفاسیل چون منطقم بهم اجازه نمیده و هم اینکه از نظر  شرایطی (مالی و جغرافیایی) توانایی به عهده گرفتن این مسئولیت رو دارم، ترجیحم این نیست که بچه بیولوژیکی داشته باشم. 

این پارکم میبریم با گریه برمیگرده.. توو پارک از همه طلبکاره ک چرا باهاش بازی نمیکنن.. کلا با این حرف ...

چند سالشه عزیزم؟؟؟

دوست من دو تا بچه داره ولی اونا همش با هم بحث دارن و ...

خیلی وقتا کوچیکه ناراحته که بزرگه باهاش بازی نمیکنه و ..

فکر نکن دومی رو بیاری هر روز گل و بلبل با هم بازی میکنن

منم یه دختر عمو دارم بلاگرم هس.. با شوهرش توافق کردن ک بچه نیارن.. خیلی پولدارن ولی بچه نمیارن ک هر ...

خیلی ام خوش بین نباش .خیلی ها شون بخاطر ثروت خانمه و اینکه از سفر و تفریحات خارجشون کم‌نشه جلو خانمشون‌میگن اره منم بچه دوست ندارم...بعد گنده اش در میاد یک زن و یک بچه  دیگه جدا دارن

زیاد ینی چقدر؟ هفته ای چند روز پارک میبریش؟

والا تابستون ۵ روز تو هفته پارک میبرمش با دوستاش قرار میزارن که بیان فلان ساعت مثلا 

الان مدرسه می‌ره کمتر 

ضمنا کلاس زبان و موسیقی و اسکیت هم می‌ره 

رفت آمد خانوادگی و دوستانه هم زیاد داریم 

رسماً هر روز هفته یه برنامه داره برای خودش و اصلا تنها نیست 

زندگي همه پر از مشكله. مشكلات متفاوت. بعضي از مشكلات بعد از بچه دار شدن پيش مياد. 

پس نشون ميده زندگي قابل پيش بيني نيست. 

ممكنه اون مشكل واسه بچه پيش بياد. 

پس نميشه زندگي رو تعطيل كرد. ازدواج و بچه اوردن رو تعطيل كرد. 

چرخه طبيعته. هرچقدر هم گفته بشه بازم نميشه. 

خدا به همراه هر نوزاد رزقش رو ميفرسته. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

دقیقا خودمم شرایطم همینه شهر غریبم بچمم سه سالشه و هرروز گریه بیرون رفتن بازی با هر بچه ک تو کوچه دا ...

والاه منم مث شما گرفتارم ولی نه بخاطر حرف بقیه.. من بخاطر حرف بقیه تره هم خورد نمیکنم چه برسه بچه بیارم.. من مشکلم اینه دخترم سر همبازی نداشتن ناراحته و من از ناراحتی این در عذابم.. اصنم بچه دیگه ای دوس ندارم اگه بهش فک میکنم صرفا بخاطر ناراحتی دخترمه.. ن سنم کمه. نه شرایطم اوکیه.. خودمم نمیدونم چمه چند ماهیه بکوب بیمارم هر دم یه جاییم ناکار میشه.. و دچار بیماری های بدی میشم...

کی گفته شما مسئول اینده اون بچه ای هستین ک به دنیا میارینش؟؟؟هر انسانی ک به این دنیا میاد یه رسالتی ...

این چی بود من شنیدم😐

رسالت این معتادا و ... چیه دقیقا عزیزم میشه بگی بهم؟؟؟

داشتم میرفتم بخوابم یهو خواب از کلم پرید با این پست شما

والاه منم مث شما گرفتارم ولی نه بخاطر حرف بقیه.. من بخاطر حرف بقیه تره هم خورد نمیکنم چه برسه بچه بی ...

با چند نفر که بچه هم سن بچت دارن دوست شو و رفت آمد کن عزیزم اینجوری بچه تنها نمیمونه

این چی بود من شنیدم😐رسالت این معتادا و ... چیه دقیقا عزیزم میشه بگی بهم؟؟؟داشتم میرفتم بخوابم یهو خ ...

کسی ک راهشو اشتباه انتخاب میکنه میشه معتاد بچه از اول ک بدنیا میاد مگه معتاد؟؟؟؟

اخر حرفمو نخوندی ک گفتم پدرومادر فقط وظیفه دارن بچه هاشونو راهنمایی کنن ک راه درست انتخاب کنن...