2777
2789
عنوان

نظرم راجع به آوردن بچه به دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 98 پست

من ۸ ساله که متاهلم و ۲۹ سالمه حقیقتا ۲۳ سالم که بود خیلی دوست داشتم بچه داشته باشم اما الان اصلا دوست ندارم هم بخاطر اینکه نمیخوام تو این دنیا یه موجود معصوم رو وارد کنم، هم نمیخوام مسئولیت یه نفر دیگه بهم اضافه بشه هم 

Perfectionist شدم و هزاران دلیل دارم… اما میدونم یکروز پشیمون میشم که اکر این اتفاق افتاد ترجیحم اینکه یک موجودی که به ناچار وارد این دنیا شده رو به فرزندی بگیرم.

این منطق پشتشه حرفی هم توش نیس ولی دوحالت داره یا همه افراد قبول میکنن عمل میکنن و نسل ادما از بین ب ...

غریزه که فرمودید رو انسان میتونه ازش گذر کنه مثل خیلی چیزا که غریزی دوس داریم داشته باشیم ولی نداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میایم توی این دنیا تا ابدِ اون دنیامون رو بسازیم. و وقتی میریم اون دنیا سجده شکر بجا میاریم که خد ...

یعنی شما قبول میکنید در این دنیا البته دور از جانتون مثلا میگم دور از جون شما .. دچار بیماری سخت بشین تو جنگ زندگی کنید تو خشکسالی زندگی کنید ولی در یک دنیای دیگه کاملا خوشبخت بشین؟

منم یه دختر عمو دارم بلاگرم هس.. با شوهرش توافق کردن ک بچه نیارن.. خیلی پولدارن ولی بچه نمیارن ک هر چی دارنو فقط باهاش خوش بگذرونن.. کلام سفر خارجی و گردش و تفریحن زن و شوهر... واقعا بچه آوردن مسولیت سنگینیه.. برای یکی مثل منم چه بسا سنگینتر.. اینقدر دلم میخاد ایده آل بزرگ بشه ک واقعا در حق خودم ظلم میکنم.. دلم نمیاد چیزی بخورم و چیزی بخرم و چیزی بپوشم ک فقط بچمو همه جوره ساپورت کنم.. ب نظر من عدم خوب نیس.. چیزی ک نیس خوبیت هم نداره.. ب وجود اومدن و خوشبخت و سالم زندگی کردن بهترین نعمته.. وای اینم هس ک هرکاری کنی یک انسان سیری ناپذیره و هر چی داشته باشه باز احساس کمبود یه چیز مسخره رو میکنه.. مثلا دختر من بین همسن و سالاش ب نحو احسنت بزرگ میشه ولی یجوری از نداشتن همبازی ناراحتی میکنه ک دلمو خون میکنه.. الان بزرگترین غم من نداشتن همبازی دخترمه. 

غریزه که فرمودید رو انسان میتونه ازش گذر کنه مثل خیلی چیزا که غریزی دوس داریم داشته باشیم ولی نداریم

گاهی ادما به این رنج غلبه نمیکنن من خودمم موافق بچه نداشتن بودم ولی اول شوهرم قانع نمیشد بعدم ناخواسته باردار شدم و وقتی فهمیدم جنسیتشم شکل گرفته بود و اینجا دیگ بااون شوهر و دیدگاه نمیشد کاری کرد خیلیام مث من اینجوری میشن

این چیزی که شما میگین از نظر علمی نا ممکنه

من مثال زدم همینطوری

منظورم اینه که شایدم انسان قبل ورود به دنیا تو آسایش مطلق نباشه چون ما که نمیدونیم خدا میدونه

ولی گفتمم که با منظور حرفتون موافقم ولی صرفا میخواستم یکم روی اون قضیه پیش از تولده بحث کنم

من ۸ ساله که متاهلم و ۲۹ سالمه حقیقتا ۲۳ سالم که بود خیلی دوست داشتم بچه داشته باشم اما الان اصلا دو ...

یه چیز عجیب که هست آدمی که بیولوژیک میخواد بچه بیاره حتی اگه معتاد هم باشه قانون جلوش رو نمیگیره ولی فرزندخوندگی کلی اگر و اما داره خیلی عجیبه

منم یه دختر عمو دارم بلاگرم هس.. با شوهرش توافق کردن ک بچه نیارن.. خیلی پولدارن ولی بچه نمیارن ک هر ...

چن سالشه منم قصدم تک فرزندی ولی اطرافیان با دادن این عذاب وجدان ک بزرگ میشه تنهاس رو روانم میرن در کل نمیخوام ولی نمیزارن ارامشم داشته باشم با حرفاشون

من مثال زدم همینطوریمنظورم اینه که شایدم انسان قبل ورود به دنیا تو آسایش مطلق نباشه چون ما که نمیدون ...

مذهب اینو که گفتید قبول داره عالم ذر میگه بستگی به اعتقاد داره

گاهی ادما به این رنج غلبه نمیکنن من خودمم موافق بچه نداشتن بودم ولی اول شوهرم قانع نمیشد بعدم ناخواس ...

من با یه بار جلوگیری نکردن باردار شدم باورت میشه؟؟؟

اصلا بچه نمی خواستیم و چند بار رفتم سقطش کنم🤦

منم یه دختر عمو دارم بلاگرم هس.. با شوهرش توافق کردن ک بچه نیارن.. خیلی پولدارن ولی بچه نمیارن ک هر ...

بچه من تک فرزنده ولی اصلا خواهر برادر نمی‌خواد چون زیاد پارک و ... میبرمش

مذهب اینو که گفتید قبول داره عالم ذر میگه بستگی به اعتقاد داره

علم و مذهب که نه ولی علم و یه سری کار های خدا با هم جور در نمیان انگار

برای مثال آفرینش اجنه یا روح انسان البته شاید سطحی از علم باشه که هنوز بهش دست پیدا نکردیم🤷‍♂️

آخه شما هر چه قدر هم تامین باشید و شاد و خوشحال از همه لحاظ ولی بیماری برای همه هست حتی پادشاها

برای بیماری های سخت هم علم پزشکی پیشرفت کرده.. مثلا یارو سرمایه گذاری جانی میکنه مثل سلول های بنیادین رو ذخیره سازی میکنن.. اگه پول زیاد آدم داشته باشه واقعا هم میتونه خوشبخت زندگی کنه هم در این دنیا و هم در آخرت سعادتمند باشه.. پول اگه باشه دنیا هم زیبا بنظر میاد...