2777
2789
عنوان

نظرم راجع به آوردن بچه به دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 98 پست
چه شانس بدی واقعا ضمنا اونا که ماشین دارن چه بی معرفتند تو گروه ما دو نفر ماشین ندارن و هر جا میریم ...

بله دقیقا چند بار بهش گفتم ما اینجا کسیو نداریم دخترتو هروقت میبری پارک ب منم بگو .. فک کرد انتظار دارم اون بیاد دنبالمون درجا گف هروقت رفتم بهت آدرس میفرستم توام بیار بچتو.. بعدش گف ولی اگه ب شب خورد مشکلی نداری با رفتامدت! دیگه هیچی نگفتم من.. دیدم با اون یکی رفیقمون ک اونم ماشین داره جفتشونم برنامه ریختن برن دور دور.. 

من با بعضیا رفت آمد خانوادگی دارم با بعضیا خانمانه

والاه من با هر کی حرف میزنم برنامه پیک نیک میریزن خانوادگی.. میری باید کلی خرج رستوران بدی.. نمیری قهر میکنن دیگه اسمتم نمیارن.. من توو این شهر غریب هزار مدل شخصیتهای عجیب و غریب دیدم. باز بخاطر دخترم کوتا میام ک این بهش خوش بگذره.. خودم نیاز ب وجود هیچ بنی بشری ندارم ولی بخاطر دخترم آویزون اینو اون شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا چند بار بهش گفتم ما اینجا کسیو نداریم دخترتو هروقت میبری پارک ب منم بگو .. فک کرد انتظار د ...

تو همسایه ها کسی نیست باهاش دوست بشی؟؟؟

کسی که ماشین نداشته باشه 

مثلا با هم اسنپ بگیرید برید بیرون و هزینه نصف بشه

والا من رفتم مشهد تو حرم با دو تا خانوم دوست شدم که مسافر بودن و قرار گذاشتیم با هم رفتیم پارک آبی با اسنپ با دخترامون 

والاه من با هر کی حرف میزنم برنامه پیک نیک میریزن خانوادگی.. میری باید کلی خرج رستوران بدی.. نمیری ق ...

زن داداش منم یه مدت این مشکل رو داشت چون رفت شهر غریب 

الان کلی دوست پیدا کرده و همش باهاشون تو گردشه

تو همسایه ها کسی نیست باهاش دوست بشی؟؟؟کسی که ماشین نداشته باشه مثلا با هم اسنپ بگیرید برید بیرون و ...

ن من شانس تورو ندارم گیر آدم درست و حسابی نمیافتم😄

هر جا آدم دری پیتیه گیر من میاد.. توو مشهد و حرمم میری قراره گردش میزاری؟ خخ خیلی باحالی تو.. 

ن من شانس تورو ندارم گیر آدم درست و حسابی نمیافتم😄هر جا آدم دری پیتیه گیر من میاد.. توو مشهد و حرمم ...

اره دقیقا🤣🤣🤣

خب چیکار کنم دخترم تنها میمونه 

والا به خودم باشه از در خونه بیرون نمی‌رم ولی به خاطر بچم هر کاری میکنم 

مجبورمممم مجببوووررر🤦🤣

یعنی شما قبول میکنید در این دنیا البته دور از جانتون مثلا میگم دور از جون شما .. دچار بیماری سخت بشی ...

عزیز دلم دنیا محل آزمایشه

من خودم 10 ساله. ام اس دارم. این رو آزمایشی از طرف خدا میدونم واقعا ❤️

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵