2777
2789

سلام عزیزانم

نامزدم و دختر عمش ۱۶ تا ۱۸ سالگیشون ساله‌شون بوده عاشق هم بودن خانواده هاشون مخالف بودن جداشدن و الان دختره خودش دوس‌پسر داره این قضیه برای ۱۶تا۱۸ سالگیه نامزدم هست و من وقتی ۲۲سالش بود باهاش آشنا شدم و الان نامزدم ۲۵ سالشه هیچکس به من از ماجرای دخترعمش نگفت حتی نامزدمم نگفت خودم از کامنت های قدیمی خواهرشوهرم متوجه شدم و به نامزدم گفتم اونم گفت میخواستم برم خاستگاریش ک مخالفت شد گفتم دوسش داری؟ گفت نه بخدا،اما دیگ راجگذشته صحبت نکن

پارسال دختره با خط های مختلف زنگ میزد و فحش میداد توی تاپیک های قبلیم هست من حتی میخواستم یا برگه محضری صیغه‌نامه بعنوان زن رسمی و شرعی ازش شکایت کنم بهم میگفت ج..ن و حرفای زشت اما نامزدم رفت باهاش پیام داد و اونم دیگ مزاحم نشد

من سه ساله نامزد هستم یکسال اول صیغه محرمیت بودیم و قرار بود توی اون یکسال ازدواج کنیم ک شرایط اقتصادی خیلی بد شد و سه سال ادامه پیداکرد نامزدیمون و از پارسال قطع و وصلی های زیادی داشتیم و جداشدیم و اخرین بار۸ماه پیش حلقه هارو پس دادیم 

و الان سه ماهه حدودن فقط باهم دوست هستیم تا یکم وضعیتمون درست بشه(هر دومون شاغل هستیم اما پول نداریم) بسختی یک ماشین خریدیم قسطی و تصادف کرد و ماشین کلا لاشه موند ازش و لاشه رو فروختیم💔 و هنوز داریم قسط ماشینی رو ک نداریمش میدیم

بچها نمیدونم ادامه‌ی رابطم با نامزدم درسته یا ن؟ با تمام وجودم عاشقشم توی تاپیک هام کاملا مشخصه💔 اما میگم شاید آه دختره پشتم باشه و واقعا قسمت هم باشن💔  با اینکه نامزدم میگه دوسش نداره اما از اونموقع تا الان بخاطر غم اون سیگاری شده💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

از طرفی دلم برا دختره خداشهده می‌سوزع من خودم دخترم میدونم عشق اول چیه میگم نکنه قسمت هم باشن؟💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اینکه اگه نامزدت واقعا بخاطر دختره سیگاری شده میتونی با این موضوع کنار بیای؟ 

مثلایوقتایی دعواتون میشه میره یه گوشه سیگار میکشه هزار جور فکر تو ذهنت نمیاد؟ 

اگر بتونی ترکش بدی خیلی بهتره 

بعدم. بعد ازدواج توی رفت و آمد فامیلی مطمئنا دختر عمش رو میبینی ناراحت نمیشی؟ 

دختر عمش خوشگلتره یا تو؟ 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

اگه قسمت هم بودن قبلاً میشدن

نمیدونم😭دارم دیوونه میشم💔😭اگر ما قسمت هم هستیم چرا نمی‌رسیم پس؟😭😭

بعد اینکه اگه نامزدت واقعا بخاطر دختره سیگاری شده میتونی با این موضوع کنار بیای؟ مثلایوقتایی دعواتون ...

کلا سیگاری شده یعنی توی موقع استراحت و تفریح میکشه معتادبه سیگار شده

اره توی جمع‌ها معمولا هستش

زشت نیست دختره هرکسی زیبایی های خودشو داره❤ و نمیتونم واقعا بگم کی قشنگتره چونکه شباهت خودمم میده

نامزد یعنی نامزد رسمی یا دوست پسر؟

عزیزم با دوس‌پسر صیغه نامه محضری داریم؟

ببین اگر تو با پسر مشکل داری 

ربطی ب اون فامیل ندار

سیگار کشیدی همسرت بخاطر مشکلات زندگیش ن اون دختر

شاید تو ازش جدا بشی با فرد دیگ آشنا بشه 

حالا اینحرفا ب کنار اگ نمیتونی ادام بدی تموم کن 

خودت تصمیم بگیر

نامزدت اگه نمیخواستت ولت میکرد پس چرا پیگیره باز

میگه باید صبرکنیم تا پول جمع کنیم دوبارع💔خسته شدم سه ساله انتظار می‌کشیم😭😭😭😭

ببین اگر تو با پسر مشکل داری ربطی ب اون فامیل ندارسیگار کشیدی همسرت بخاطر مشکلات زندگیش ن اون دخترشا ...

من خیلی دوسش دارم خیلی😭😭😭😭😭😭