2777
2789
عنوان

چقدر دلم یه دختر بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 60 پست
بازم دوقلو‌بارداری؟

نه همون اولی دوقلو باردار شدم دوتا پسر نه سالشونه الان 

فک مردم شما دوباره دوقلو داری 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

آهان فک کردم اون دوتا اولی ها هم دوقلو بودن؟سونو نرفتید؟

نه اونا ۶سال فاصله دارن

انتی دکترش زیاد کار بلد نبود کلی زور زد سنشون کم بود بچه ها زود رفته بودم اخرش چپی رو که فکر کنم احتمال پسر داد راستی رو گفت معلوم نیست ولی اولش گفت انگار یه چیزی آلت میبینم برا جفتشون ولی معلوم نیست نافشونه چیه بعد‌ش دیگه راستی پاشو‌باز نکرد چپی رو ولی گفت انگار چیزی هست...خلاصه دقیق نفهمیدم فقط دوتا پسر دیگه اگر باشه چه کنم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همون اولی دوقلو باردار شدم دوتا پسر نه سالشونه الان فک مردم شما دوباره دوقلو داری

نه 

خیلی سخت بود نه؟

مخصوصا بچه ی اول خیلی سخت تر بی تجربگی با دوتا بچه!

من فکرشو میکنم فقط قراره با پوشک و شیر بازی کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اونا ۶سال فاصله دارنانتی دکترش زیاد کار بلد نبود کلی زور زد سنشون کم بود بچه ها زود رفته بودم اخر ...

اتفاقا همین اتفاق برای منم افتاد پاسو باز نکرد تا چند ماه امیدوار بودم یکیش دختره 

که هردو پسر شدن 😂

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

نه خیلی سخت بود نه؟مخصوصا بچه ی اول خیلی سخت تر بی تجربگی با دوتا بچه!من فکرشو میکنم فقط قراره با پو ...

خیلی کولیک داشتن 

یکیش فتق داشت عمل شد مامان برد نگهش داشت 

چون دیگه نمیتونستم بعدش خواستم بیارمش نمیومد فک میکرد مامانم، مامانشه بدتر بدبختی کشیدم 

اتفاقا همین اتفاق برای منم افتاد پاسو باز نکرد تا چند ماه امیدوار بودم یکیش دختره که هردو پسر شدن 😂

وای خدا نمیدونم منم حس کردم جفت بودن که اصلا هیچ فرقی نداشتن که اولش میگفت انگار آلت دارن...

ولی خدا کنه یکی دختر باشه من دوتا پسر دارم اینارم خدا خواسته باردار شدم با کلی سرزنش که میشنوم ننداختم 

ولی دو ماهم بود خواب دیدم دختر و پسرن بزرگ بودن شیش سالشون بود ولی تازه پاشدم گفتم نه بابا الکی بوده چون دوتا دختر دوست دارم بشه ولی تنها خوابم از بچه ها همون بود فکر کنم درست باشه دکترمم یه چیزی پروند نمیدونم با سونوش دید یا واقعا همینجوری گفت 

چند هفته پیش که چکاب ماهانه بود رفتم که انومالی بنویسه خودش با سونوش نگاه کرد بعد دیدم گفت چهار هفته دیگه مینویسم برو سونو رو گفتم وای نه من جنسیتشون رو نمیدونم همه میپرسن گفت ول کن بابا گفتم شما ندیدین؟ گفت نه والا دوتان‌دیگه بگو‌یکی دختر یکی پسر!

من شک کردم که حتما دیده چون الان دیگه آلتاشون واضح باید باسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی کولیک داشتن یکیش فتق داشت عمل شد مامان برد نگهش داشت چون دیگه نمیتونستم بعدش خواستم بیارمش نمیو ...

ای وای خدا چرا تا اون حد‌گذاستی بمونه که بشناسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی کولیک داشتن یکیش فتق داشت عمل شد مامان برد نگهش داشت چون دیگه نمیتونستم بعدش خواستم بیارمش نمیو ...

چند هفته بدنیا اومدن؟

خدا به دادم برسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای خدا چرا تا اون حد‌گذاستی بمونه که بشناسه

نمیدونم سه ماهگی رفت شش ماهگی نمی اومد

نمیدونم سه ماهگی رفت شش ماهگی نمی اومد

یعنی دیدنش نمیرفتی؟ حدعقل بیشتر میومد خونه ی شما نگه میداشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند هفته بدنیا اومدن؟خدا به دادم برسه

38 هفته سزارین 

سرشون رو هم برنگردوندن جاشون تنگ بود 

یکیشون خیلی کوچولو بود 

منم مثل تو خواب دیدم یکی پسره ولی دومی رو ندیدم تو خواب انگار اون پیش مامانم بود 

که همینجوری هم شد 

سه ماه با هم بودیم رفتم خونه فهمیدیم فتق داره عمل شد 

شب و روز گریه میکردن کولیک شدید داشتن منم کم سن بودم و واقعا بچه ها هم اذیت میشدن و منم دیگه از توانم خارج بود

راستی درباره ی تاپیکت یه دختر بیار

متاسفانه بیمارم

مادرم خودش بچه کوچیک داشت من بچه اولش بودم بیست سالم بود