tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5401 عنوان چقدر دلم یه دختر بچه میخواد 379 بازدید | 62 پست خودم نیلی سختی کشیدم احساس میکنم اگه دختر دار بشم انگار خودم و به دنیا آوردن باشم انگار بی بی جون عزیزم جاش پر شده باشه برام ولی نمیشه به خاطر بیماریم 💔نمیتونم تو این شرایط بهش فکر کنم ولی خیلی دلم میخواد به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی 1404/08/13 | 02:28 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژله عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 8809 منم خیلی دلم میخواد فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
_bold_style عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 5368 حالا اگه میگفتی پسر:🔪😂 خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5401 حالا اگه میگفتی پسر:🔪😂 پسر دارم دوتا دوقلو الان نه سالشونه به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5401 منم خیلی دلم میخواد شما مشکلت چیه؟ به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
sivgol عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 3995 منم اصلا دختر خوشبختی نبودم همیشه آرزو داشتم مادر بشم و یه دختر بیارم و خوشبختش کنم.اون به جای من خوشبخت بشه.به جای من شاد بشه.به جای من موفق بشه ...اما نشدمتاسفانه من ازدواج نکردمدختر من به دنیا نیومدتو رویاهای مادرش موند و فرصت اومدن به زمین رو پیدا نکرددختر کوچولوی دوست داشتنی من
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5401 منم اصلا دختر خوشبختی نبودم همیشه آرزو داشتم مادر بشم و یه دختر بیارم و خوشبختش کنم.اون به جای من خو ... چند سالتونه ان شاء الله میشه به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
ژله عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 8809 شما مشکلت چیه؟ چطور مشکلی؟ باروری؟نه من دوتا پسر دارم الان دوقلوباردارم فقط دلم میخواد حدعقل یه دختر خدا بهم بده دوتا هم که عالی میشه فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5401 ۴۲...نه عزیزم دیگه بعیده بعید که نیست امیدوارم آرزوتو زندگی کنی به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5401 چطور مشکلی؟ باروری؟نه من دوتا پسر دارم الان دوقلوباردارم فقط دلم میخواد حدعقل یه دختر خدا بهم بده د ... عزیزم منم دوقلو دارم دوتا پسر بازم دوقلو 😂وای خدا دوقلو خیلی سخت بود خدا به شما و بچه ها سلامتی بده به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5401 چطور مشکلی؟ باروری؟نه من دوتا پسر دارم الان دوقلوباردارم فقط دلم میخواد حدعقل یه دختر خدا بهم بده د ... آهان فک کردم اون دوتا اولی ها هم دوقلو بودن؟سونو نرفتید؟ به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
ژله عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 8809 عزیزم منم دوقلو دارم دوتا پسر بازم دوقلو 😂وای خدا دوقلو خیلی سخت بود خدا به شما و بچه ها سلامتی بده بازم دوقلوبارداری؟ فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 .نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج