2777
2789
عنوان

جلو همه زانو زدم و .........😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13192 بازدید | 227 پست
دیدی عنوان رو نینیار سانسور کرده؟🤦‍♀️😂

اره دیدم انقدر که کیف کرد وخندید گفت بذار قسمت دومشو سانسور کنم نترکونم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

آره خیلی مهربونه🥺😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عنوانم هم زیاد خوب نبود🤦‍♀️😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

واسه مامانم خوندم تاپیکتو هرهر داره میخنده میگه خداروشکر کاملا پایین نکشید وهردو بی حیثیت نشدن به خاطر سگه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

از فردا من خم شم همه فرار میکنن😭😂

خدایا چقد خندیدم

خدا خیرت بده🤣🤣🤣🤣

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگه پاچمونو نمیگیری یه کامنت بذاریمولی خدایی دمت گرم خیلی با جنبه ای😂😂خودتو بزن به مسخره بازی خجال ...

فدات😂❤️

چیکار کنم دیگه اونجا معذب میشدم فیس ناراحت میگرفتم باید تا آخر سال سر هر تیکه باهاشون دعوا میکردم زدم به شوخی😂

البته تو کلاس خیلی صمیمیم اینم بی تاثیر نیست

الان همه اون پسرا روت کراشنمیگن ای کاش ما جای فلانی اون سگو گرفته بودیم هییییی

نه اتفاقا چشمشون ترسید