2777
2789
عنوان

چقدر دلم یه دختر بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 59 پست
38 هفته سزارین سرشون رو هم برنگردوندن جاشون تنگ بود یکیشون خیلی کوچولو بود منم مثل تو خواب دیدم یکی ...

دوبارم فقط یه دختر دیدم خدا به خیر کنه‌

فقط یبار جفت دیدمشون

دختر ناز تپل داشتم شیر میدادم یه صحنه بعدم پیدم بزرگ شده هم قد منه بغلش کردم اونم محکم بغلم کرده گفتم خدایا شکرت به منم دختر دادی به هرکی میخواد هم بده به همه بده😂😅ولی چون من تو‌بارداریای قبلیم زیاد کابوس میدیدم و اصلا خواب بچه هام روندیده بودم زیاد رواین خوابام حساب نمیکنم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نه اونا ۶سال فاصله دارنانتی دکترش زیاد کار بلد نبود کلی زور زد سنشون کم بود بچه ها زود رفته بودم اخر ...

چقدر براتون  ذوق کردم ان شاءالله بچه های سالم و آرومی باشن مامانشون اذیت نکنن🌷😅

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه با هم بودیم رفتم خونه فهمیدیم فتق داره عمل شد شب و روز گریه میکردن کولیک شدید داشتن منم کم سن ...

حق داشتی برا بچه اول حتی اگه آرومم بودن سخت بود من به زور یه دونه رو‌بزرگ کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
38 هفته سزارین سرشون رو هم برنگردوندن جاشون تنگ بود یکیشون خیلی کوچولو بود منم مثل تو خواب دیدم یکی ...

ولی چه خوب بوده زمان زایمانت کاش منم ۳۸.۳۹رو ببینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوبارم فقط یه دختر دیدم خدا به خیر کنه‌فقط یبار جفت دیدمشوندختر ناز تپل داشتم شیر میدادم یه صحنه بعد ...

منم بارداری خیلی کابوس میدیدم و مثل اینکه طلسم داشتم و نمیدونستم الان دیگه علنا خودشو نشون داد بیماریم هم همینه 

شما که بارداری برام دعا کن عزیزم 

مشکلم هر چی هست طلسم یا هر چی خدا برام درستش کنه خیلی خستم 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

چقدر براتون ذوق کردم ان شاءالله بچه های سالم و آرومی باشن مامانشون اذیت نکنن🌷😅

سلامت باشی الهی آمین تو شهر غریب خودشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بارداری خیلی کابوس میدیدم و مثل اینکه طلسم داشتم و نمیدونستم الان دیگه علنا خودشو نشون داد بیمار ...

ان شاالله خدا سبب بندازه هروی هست مداوا بشه مگه چه جوری میشی؟

من ب ا طلسم شنیدم تو‌گلاب سوره ی یس بخونی فوت کنی به خونت بپاشی و خودت و خانوادت بخورن هی یادم میره میخوام انجام بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله خدا سبب بندازه هروی هست مداوا بشه مگه چه جوری میشی؟من ب ا طلسم شنیدم تو‌گلاب سوره ی یس بخو ...

همه اینکارارو میکنم

بارداری درست نیست برات تعریف کنم 

فقط برام دعا کن خیلی محتاج دعام

منم بارداری خیلی کابوس میدیدم و مثل اینکه طلسم داشتم و نمیدونستم الان دیگه علنا خودشو نشون داد بیمار ...

تو این بارداریم با اینکه داغونم و خیلی غصه دار چون شوهرم نمبخواد بچه‌ و منم دوتا بچه هام زندگیم تو غربت واقعا نمیدونم چی در انتظارمه فکرو خیال میکنم اما کابوس زیاد نمیبینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو این بارداریم با اینکه داغونم و خیلی غصه دار چون شوهرم نمبخواد بچه‌ و منم دوتا بچه هام زندگیم تو غ ...

بزار بیان ببین چطور میخواد 

ان شاءالله انقدددد بخوادشون خودش بگه غلط کردم نخواستم 

ان شاءالله برات آسون بگذره

همه اینکارارو میکنمبارداری درست نیست برات تعریف کنم فقط برام دعا کن خیلی محتاج دعام

فهمیدم مشکلت رو 

ببین فکر کن ببین دعایی ننوشتی که بمونه تو‌خونت؟

حتی دعای خوب هرچی که باشه؟

اینا دروازه ها رو برا اجنه باز میکنن

و اینکه نماز اول وقت سوره ی ناس 

اسپند دود کردن

باید روحت رو قوی کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزار بیان ببین چطور میخواد ان شاءالله انقدددد بخوادشون خودش بگه غلط کردم نخواستم ان شاءالله برات آسو ...

توکل بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فهمیدم مشکلت رو ببین فکر کن ببین دعایی ننوشتی که بمونه تو‌خونت؟حتی دعای خوب هرچی که باشه؟اینا دروازه ...

یه سری دعا هست بعد بیماریم مرفتم مونده تو خونم ولی علائم طلسم و خیلی وقته دارم 

به حرفت میرم از فردا هر چی دعاست جمع میکنم 

چسکارشون کنم خوبه باز کنم بزارم چند روز تو آبنمک

یه سری دعا هست بعد بیماریم مرفتم مونده تو خونم ولی علائم طلسم و خیلی وقته دارم به حرفت میرم از فردا ...

تو آب روان بنداز من از فالگیر قهوه صدبار شنیدم اصلا دعا نگه ندارین سنگینی میاره ولی اساتید مذهبی میگن راه باز میکنه برا موجودات خوب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40