2777
2789
عنوان

چقدر دلم یه دختر بچه میخواد

352 بازدید | 60 پست

خودم نیلی سختی کشیدم 

احساس میکنم اگه دختر دار بشم انگار خودم و به دنیا آوردن باشم 

انگار بی بی جون عزیزم جاش پر شده باشه برام 

ولی نمیشه به خاطر بیماریم 💔

نمیتونم تو این شرایط بهش فکر کنم 

ولی خیلی دلم میخواد

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه میگفتی پسر:🔪😂

پسر دارم دوتا دوقلو الان نه سالشونه

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

منم خیلی دلم میخواد

شما مشکلت چیه؟

منم اصلا دختر خوشبختی نبودم همیشه آرزو داشتم مادر بشم و یه دختر بیارم و خوشبختش کنم.اون به جای من خوشبخت بشه.به جای من شاد بشه.به جای من موفق بشه ...

اما نشد

متاسفانه من ازدواج نکردم

دختر من به دنیا نیومد

تو رویاهای مادرش موند و فرصت اومدن به زمین رو پیدا نکرد

دختر کوچولوی دوست داشتنی من

منم اصلا دختر خوشبختی نبودم همیشه آرزو داشتم مادر بشم و یه دختر بیارم و خوشبختش کنم.اون به جای من خو ...

چند سالتونه 

ان شاء الله میشه

شما مشکلت چیه؟

چطور مشکلی؟ باروری؟

نه من دوتا پسر دارم الان دوقلو‌باردارم فقط دلم میخواد حدعقل یه دختر خدا بهم بده دوتا هم که عالی میشه 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
۴۲...نه عزیزم دیگه بعیده

بعید که نیست امیدوارم آرزوتو زندگی کنی 

چطور مشکلی؟ باروری؟نه من دوتا پسر دارم الان دوقلو‌باردارم فقط دلم میخواد حدعقل یه دختر خدا بهم بده د ...

عزیزم منم دوقلو دارم دوتا پسر 

بازم دوقلو 😂

وای خدا دوقلو خیلی سخت بود 

خدا به شما و بچه ها سلامتی بده

چطور مشکلی؟ باروری؟نه من دوتا پسر دارم الان دوقلو‌باردارم فقط دلم میخواد حدعقل یه دختر خدا بهم بده د ...

آهان فک کردم اون دوتا اولی ها هم دوقلو بودن؟

سونو نرفتید؟

عزیزم منم دوقلو دارم دوتا پسر بازم دوقلو 😂وای خدا دوقلو خیلی سخت بود خدا به شما و بچه ها سلامتی بده

بازم دوقلو‌بارداری؟

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج