2777
2789
عنوان

اگه بچتون تو تخت موقعی ک داری میخوابونیش بگه گرسنمه چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 80 پست

بستگی داره چند سالشه 

اگر خیلی کوچیکه که متوجه نیست باید موقع شام سیر بشه که پامیشم بهش غذا میدم 

اما اگر متوجه هست و غذا کم میخوره. ی چیزی بهش میدم که گذشنه وخوابه اما غذا نمیدم تا عادتش نشه و یاد بره غذا رو سیر بخوره 

عزیزم ببخشید من پسر عموم اینطوره عزیزم شما برای حرف زدنش کاری کردی با بچم دوماه اختلاف دارن پسرم ماش ...

نخوندی گفتم چندکلمه میگه 

بچم ماشاءالله جزو بچه های باهوشه ۴۵ روزش بود بردمش پیش دکتر مقدادی معروفبرای رفلاکسش دکتر گفت بچه های باهوش رفلاکسشون رو کنترل میکنن بچه شما هم جزو بچه های باهوشه دکتر مقدادی اصلا وقت اینو نداره که در این رابطه چیزی بخاد بگهاما چون به چشمش اومد گفت اونم بچه ۴۵ روزه بچه من کلمه میگه خانه بازی میبرم خیلیم روابط اجتناعی خوبی داره فقط هنوز جمله نمیگه اونم شلید چون خودم باهاش حرف نمیزنم چون خودم خیلی کم حرفم دکترش فقط امگا۳ داد گفت تا ۳ سال حرف میزنه نزد ببر گفتار درمانی چون خواهر خودمم ۳ سالگی حرف زد الان فوق لیسانس روانشناسه کودکه من خودم سمپادی بودم خواهرمم همینطور 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منم هم فضول هم بدغذا هم نفهم اصلا همکاری نمیکنه

چندسالشه ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

عزیزم پیشاپیش تولدت مبارک حالا مامانم بر عکس خودمه روزی هزار بار هم بگی گرسنه هر هزار بار پا میشه در ...

ممنون گلم سلامت باشی

ببخشید من کل تاپیک رو نخوندم فقط به عنوانش جواب دادم

شما خودتون چطوری هستین پا نمیشین؟حتما شاغل هستین و زود باید بخوابین؟

همین الان دارم به پسرم غذا میدم بیدارم کرد گشنمه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه منم همینه .

الان قبل خواب باز گفت گشنمه و کلی خوراکی خورد .

هر شب همینه .

قبل خواب موقعی که میخواد خوابش ببره  میگه گشنمه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بهش دادم عزیزم اتفاقا یاد خورم افتادم روزی چندین بار میخورم تا گشنمه

علتش بد غذایش هست 

شما به فکرش باش تا ضعیف نشه و با یه بار مریض بشه گلم 

خودت بعش اذیت میشی خدا برات حفظش کنه 

اخه من منتظرم یه یار دیگه ماملن بشم داشتم از دست دادم 

الان یکم ناراحت شدم گفتی حال نداری 

دعا کن منم به مراد دلم برسم 😭

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

۳ شب ماکارونی درست کردی؟!!!بعد مثلا اونم تا ۵ صب بیدار مونده ک ماکارونی بخوره؟!!

نه بابا مگه چقدر طول میکشه ماکارانی؟ نهایت نیم ساعت دم‌کشیده نمیخوره اره قبلا ساعت خوابش تا ۴ و نیم ۵ بود حتی ۷ هم میشد الان که پیش دبستان میره خوب شده

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

چندسالشه ؟

کلاس اول

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

ممنون گلم سلامت باشیببخشید من کل تاپیک رو نخوندم فقط به عنوانش جواب دادمشما خودتون چطوری هستین پا نم ...

فقط تنبلم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

همین الان دارم به پسرم غذا میدم بیدارم کرد گشنمه

چند سالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

علتش بد غذایش هست شما به فکرش باش تا ضعیف نشه و با یه بار مریض بشه گلم خودت بعش اذیت میشی خدا برات ح ...

عزمزمه ایشالا دامنت سبز بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالشه

چهار

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️