شامم کم خورو کلا بد غذاس ولی الان من ساعت ۱ شب حال ندارم
فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗
عزیزم ببخشید من پسر عموم اینطوره عزیزم شما برای حرف زدنش کاری کردی با بچم دوماه اختلاف دارن پسرم ماش ...
نخوندی گفتم چندکلمه میگه
بچم ماشاءالله جزو بچه های باهوشه ۴۵ روزش بود بردمش پیش دکتر مقدادی معروفبرای رفلاکسش دکتر گفت بچه های باهوش رفلاکسشون رو کنترل میکنن بچه شما هم جزو بچه های باهوشه دکتر مقدادی اصلا وقت اینو نداره که در این رابطه چیزی بخاد بگهاما چون به چشمش اومد گفت اونم بچه ۴۵ روزه بچه من کلمه میگه خانه بازی میبرم خیلیم روابط اجتناعی خوبی داره فقط هنوز جمله نمیگه اونم شلید چون خودم باهاش حرف نمیزنم چون خودم خیلی کم حرفم دکترش فقط امگا۳ داد گفت تا ۳ سال حرف میزنه نزد ببر گفتار درمانی چون خواهر خودمم ۳ سالگی حرف زد الان فوق لیسانس روانشناسه کودکه من خودم سمپادی بودم خواهرمم همینطور
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
بچه منم هم فضول هم بدغذا هم نفهم اصلا همکاری نمیکنه
چندسالشه ؟
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
۳ شب ماکارونی درست کردی؟!!!بعد مثلا اونم تا ۵ صب بیدار مونده ک ماکارونی بخوره؟!!
نه بابا مگه چقدر طول میکشه ماکارانی؟ نهایت نیم ساعت دمکشیده نمیخوره اره قبلا ساعت خوابش تا ۴ و نیم ۵ بود حتی ۷ هم میشد الان که پیش دبستان میره خوب شده
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗
ممنون گلم سلامت باشیببخشید من کل تاپیک رو نخوندم فقط به عنوانش جواب دادمشما خودتون چطوری هستین پا نم ...
فقط تنبلم 😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
علتش بد غذایش هست شما به فکرش باش تا ضعیف نشه و با یه بار مریض بشه گلم خودت بعش اذیت میشی خدا برات ح ...
عزمزمه ایشالا دامنت سبز بشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️