2777
2789
عنوان

اگه بچتون تو تخت موقعی ک داری میخوابونیش بگه گرسنمه چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 80 پست

شیر وکیک 

اب پرتقال 

دو سه لقمه نون پنیر گردو 

خودت شکم گشنه خوابت میبره ؟

خوب پاشو بجای تاپیک زدن انگشت زدن روی گوشی یه لقمه بده اون طفل معصوم بخوره !

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خوشحالی هرچی بخاد میدم فقط بگه چی میخاد بچم دوسال ونیمشه بشدت بی اشتهاس حرفم نمیزنه درحد چند کلمه

بچه منم دوسال و یک ماهشه خیلی بد غذاست از صبح که بیدار میشه تا شب شاید  شاید بزور دودی

سه تا قاشق غذا طرف های عصر بخوره همین میره تا فردا 

با خوشحالی هرچی بخاد میدم فقط بگه چی میخاد بچم دوسال ونیمشه بشدت بی اشتهاس حرفم نمیزنه درحد چند کلمه

عزیزم ببخشید من پسر عموم اینطوره عزیزم شما برای حرف زدنش کاری کردی با بچم دوماه اختلاف دارن پسرم ماشالا شعرم حفظ میکنه ولی اون هیچی مامانش وقتی پسرمو میبینه میگه من به سلامتی بچم شک دارم بیشتر شبا نمیخوابم بخاطر حرف نزدنش میترسم اوتیسمی چیزی باشه واقعا منم نگرانشم خیلی جیغ میکشه و هی بهش میگن بگو مامان یا بگو بابا اصلا انگار نمیشنوه...شمام بچت اینطوره یا ن 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

شیر وکیک اب پرتقال دو سه لقمه نون پنیر گردو خودت شکم گشنه خوابت میبره ؟خوب پاشو بجای تاپیک زدن انگشت ...

بهش دادم عزیزم 

اتفاقا یاد خورم افتادم روزی چندین بار میخورم تا گشنمه

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

مگه غیر این باید باشه نمیشه که بچه گرسنه بخوابه تا حالا خیلی برام‌پیش اومده و بلند شدم براشون غذا آو ...

عزیزم چند سالته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

من دارم میخونم برای آیندم

ولی فک کنم بچه های شماهاخیلی گوش به حرف کنن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه منم دوسال و یک ماهشه خیلی بد غذاست از صبح که بیدار میشه تا شب شاید شاید بزور دودیسه تا قاشق غذا ...

هیچی اندازه بدعذایی مادررو داعون نمیکنه حالا به بچه من شیطنت زیاد هم اصافه کن امروز بردمش خانه بازی برگشتن نگم نمیخاست بیاد خودشو پرت کرده بود کف خیابون بعد رسیدیم نزدیک بلوار یه خانمی داشت لیف میفروخت رفت دوتا از لیفاشو برداشت نیداد کرده بود دستش نشسته بود رو صندلی خانمه هم هی عطسه میکرد گفتم سرماخوردید اولش گفت نه بعد گفت احساس میکنم دارم سرما میخورم گفتم تو دهن بچه حرف نزنید خب رو صندلی نشسته بود قطعا اون صندلی برای نشستن بقیه اس چون دیدم داره با بچم حرف میزنه سریع پول دوتا لیف رو دادم بچمو بزور اوردم من داغون شدم بدن دردی دارم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

هیچی اندازه بدعذایی مادررو داعون نمیکنه حالا به بچه من شیطنت زیاد هم اصافه کن امروز بردمش خانه بازی ...

بچه منم هم فضول هم بدغذا هم نفهم اصلا همکاری نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو هفته دیگه میشه ۳۶سالم

پیشاپیش تولدتون مبارک

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دو هفته دیگه میشه ۳۶سالم

عزیزم پیشاپیش تولدت مبارک 

حالا مامانم بر عکس خودمه روزی هزار بار هم بگی گرسنه هر هزار بار پا میشه درست میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40