2777
2789

بستگی داره سر چی باشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بستگی داره سر چی باشه

مثلا من به فلان کرم نیاز داره پوستم اما گرونه همسرم نه که بی پول باشه اما بهونه بیاره که چرا انقدر گرون حالا 

این درحالیکه که واقعا مشکل مالی ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم واجب اولویت باشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مثلا من به فلان کرم نیاز داره پوستم اما گرونه همسرم نه که بی پول باشه اما بهونه بیاره که چرا انقدر گ ...

ی پولی باید مقرر کنی ماهانه ازش بگیری ن اینک سر این چیزا بحث کنین معلومه کرد پول کرم گرون نمیده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ی پولی باید مقرر کنی ماهانه ازش بگیری ن اینک سر این چیزا بحث کنین معلومه کرد پول کرم گرون نمیده

مثاله عزیزم در کل میخوام‌بدونم بهترین واکنش زن در برابر این رفتار های مزد چیه؟

من حس میکنم بهتره زیاد تو باد نریم و کل کل نکنیم. یکم خودمونو بزنیم به کوچه علی چپ و در خواستمون رو‌بار ها با نرمی تکرار کنیم با خوشرویی و خنده