2777
2789
عنوان

خیلی با حرفام دل پدرمادرمو میسوزونم🖤یعنی خدا مجازاتم میکنه💔❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 55 پست
کاشکاش میتونستم خانوادمو رها کنم

سلام ،ارادت 

امیدوارم حالتون خوب باشه ،جسارتا بهم درخواست دادید ،لطفا درخواستمو قبول کنید.‌. مرسی

موهایمان در جوانی سفید شد ..گفتند ارثی هست ،راست گفتند:؛!ما وارثان اضطراب در تاریخ بودیم ...                      امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از:چشم های تنگ،زبان های تلخ،قلبهای سنگ و ذاتهای کثیف...

درسته ولی مادرم همه ی اینا رو کرده ولی یه روز به خودم گفتم ببخشش تا خودت آرامش داشته باشی بخشیدم وبه ...

خدا واست نگهش داره❤️‍🩹🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،ارادت امیدوارم حالتون خوب باشه ،جسارتا بهم درخواست دادید ،لطفا درخواستمو قبول کنید.‌. مرسی

خیر من ب شما درخواست ندارم

بفرمایید

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خیر من ب شما درخواست ندارمبفرمایید

به کاربری به اسم وحید عشقی 

به هرحال بازم معذرت می‌خوام وقتتونو گرفتم ،شیتون بخیر 

موهایمان در جوانی سفید شد ..گفتند ارثی هست ،راست گفتند:؛!ما وارثان اضطراب در تاریخ بودیم ...                      امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از:چشم های تنگ،زبان های تلخ،قلبهای سنگ و ذاتهای کثیف...

به کاربری به اسم وحید عشقی به هرحال بازم معذرت می‌خوام وقتتونو گرفتم ،شیتون بخیر

حتما اشتباه گرفتید آقا

یا احتمالا دستم خورده باشه

چون من ب کاربر مرد درخواست ندادم تا حالا

چیزی ب ذهنم نمیرسه

اگه تو سن بلوغ هستی که خب طبیعیه نسبتا.

الان توی بدنت هرج و مرج و غلغله هورموناست.

ولی خب باید دیگه شروع کنی کنترل خشم رو یاد بگیری.

آیا حق داری ازشون ناراحت باشی؟ اره حق داری.

ولی واکنشایی که نشون میدی، باعث نمیشه حالت بهتر بشه. برعکس حس میکنی درونت تاریک تر میشه، خشم درونیت بیشتر میشه و گره های فکریت بیشتر میشه. درسته؟

اگه تو سن بلوغ هستی که خب طبیعیه نسبتا.الان توی بدنت هرج و مرج و غلغله هورموناست.ولی خب باید دیگه شر ...

بله دقیقا همینم

خوب توصیفم کردی

۱۷/۱۸ سالمه اما تحت تاثیر بلوغ و اینا نیستم

با اینکه الان کاریم ندارن و حتی اومدن ک ببخشمشون بازم وقتی یاد کاراشون میوفتم دیوونه میشم و متاسفانه هرچی تو دلمه رو مجبورم‌بگم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

کار خوبی میکنی.

عذاب وجدان هم نداشته باش.

خودتو خالی کن که زودتر به مرحله تحلیل مشکل و بازسازی و درمان برسی. عقده هرچی بمونه سنگینتر میشه و حلش مشکلتر.

الان یکی میاد میگه وای مادر نشدی... مادر شدم و میگم به جای توجیه رفتارهای بیمارگونه در حق بچتون خودتون رو درست کنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کار خوبی میکنی.عذاب وجدان هم نداشته باش.خودتو خالی کن که زودتر به مرحله تحلیل مشکل و بازسازی و درمان ...

چقد خوب ک یکی بالاخره درکم کرد

اینجا همه اومدن فاز گرفتن که باید احترام پدرمادرو داشت

احترام تا وقتی خوبه ک خودشونم خوب باشن

خانوادم الان کاریم ندارن

اما وقتی یاد کاراشون میوفتم ب شدت حرصی میشم و مجبور میشم هرچی تو ذهنمه رو بگم چ حرف خوبش چه بدش

چیزی ب ذهنم نمیرسه

کاش قبل بچه دار شدن بفهمیم بچه مسئولیت داره نه فقط خوراک و پوشاک بلکه مسئول احساسات بچه هم هستنعاق و ...

خیلی حق گفتی

ولی متاسفانه کی میفهمه اینو؟

پدرمادرم با این وحشی‌بودنشون کلی زاد و ولد کردن این خیلی عصبیم میکنه💔

چیزی ب ذهنم نمیرسه

چقد خوب ک یکی بالاخره درکم کرداینجا همه اومدن فاز گرفتن که باید احترام پدرمادرو داشتاحترام تا وقتی خ ...

رفتار الانشون اصلا مهم نیست. مثل اینه یکی با ناشیگری تصادف کنه و آسیب بزنه بعد بگه خب الان که دیگه کاریش ندارم! اولویت بهبود روحیه خودته شاید الان با این حرفا خودت ناراحتتر بشی اما بخشی از پروسه پذیرش مسئله و آغاز درمانه. ناراحتم میشن بشن روحیه اونا مهمتر از روحیه یه بچه نیست. اگه فکر میکردن آسیب جدی وارد نمیشه الانم تحمل کنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بله دقیقا همینمخوب توصیفم کردی ۱۷/۱۸ سالمه اما تحت تاثیر بلوغ و اینا نیستمبا اینکه الان کاریم ندارن ...

خب دیگه سنت خیلی کمه

تازه بعد از ۲۵ سالگی، قشر پیش پیشانی مغزت به رشد تقریبا کاملش میرسه. این قشر مسئول تفکر منطقی و کنترل احساساته.

پس تقصیری نداری.

من توصیه م به تو اینه که سعی کنی در مرحله اول، خطاهایی که پدر و مادرت در حقت کردن رو نسبت بدی به ناآگاهیشون. نه بدجنسیشون.

بلد نبودن رفتار درست رو. به اندازه کافی هم تنبیه شدن به نظرم.

دیگه وقتشه یه فصل جدید باز کنی تو دفتر زندگی.

تو اگه به تنفرت نسبت به پدر و مادرت ادامه بدی، کم کم نسبت به خودت هم تنفر پیدا میکنی. اینو جدی بگیر.