2777
2789
عنوان

خیلی با حرفام دل پدرمادرمو میسوزونم🖤یعنی خدا مجازاتم میکنه💔❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 55 پست
رفتار الانشون اصلا مهم نیست. مثل اینه یکی با ناشیگری تصادف کنه و آسیب بزنه بعد بگه خب الان که دیگه ک ...

بچه ای که شما داری مطمعنم خیلی خوشبخته❤️

ک همچین مادر روشنفکر و دلسوزی داره

کاش همه پدرمادرا اینو بفهمن

اما متاسفانه.......

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خب دیگه سنت خیلی کمهتازه بعد از ۲۵ سالگی، قشر پیش پیشانی مغزت به رشد تقریبا کاملش میرسه. این قشر مسئ ...

من از خودم متنفر نیستم

من دلم برا خودم میسوزه همین :)💔

من طبق توجه ب رفتاراشون متوجه شدم ک بدجنس نیستن....ولی کنترل ندارن روی خودشون

و همین کنترل نکردن خودشون روحیه منو تو سن کم داغون کرد براهمین حس تنفر دارم بهشون

من از بچگیم همه اینارو تجربه کردم ولی همیشه بخشیدم و ازشون متنفر نبودم...نمیدونم این بار چم شد

همش دلم میخواد اذیتشون کنم،دلشونو بشکونم،هرچی تو دلمه رو بگم، یعنی دارم از خودم دفاع میکنم

و این اصلا دست خودم نیست متاسفانه🖤

چیزی ب ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مرحله دوم هم بشین تو ذهنت باهاشون حرف بزن.

بگو من رفتارای اشتباه شما در گذشته رو میبخشم و فراموش میکنم.

شما هم عکس العملای ناشی از خشم منو فراموش کنید.

دیگه دلم آرامش میخواد.

بعدش اگه تونستی با خودشونم حرف بزن.

اگه نتونستی که هیچی. کم کم رفتارت رو بهتر کن. لازم نیست زیاده روی کنی. حرفای تند و تیزی که میزنی رو کمتر کن تا اینکه حذفشون کنی.

هر موقع دوباره از خشم داشتی منفجر میشدی و میخواستی عکس العمل نشون بدی، ۱۰ تا نفس عمیق بکش و بعدش برو رو کاغذ اون حرفایی که میخواستی بزنی رو بنویس و بعدش پاره کن

در مرحله دوم هم بشین تو ذهنت باهاشون حرف بزن.بگو من رفتارای اشتباه شما در گذشته رو میبخشم و فراموش م ...

من یه عادت بدی دارم

اینه که وقتی عصبی شم دیگه هیچی جلودارم نیست و همه چیو ب طرف میگم در حالی ک میدونم بعدا پشیمون میشم

ن عزیزم من هزاران بار باهاشون حرف زدم

تنها جوابشون اینه ک اگه عصبیشون نکنم کاریم ندارن وگرنه فلان کارو باهات میکنم یا اینطوری کتکت میزنم

دیگه چ حرفی باقی مونده؟

چیزی ب ذهنم نمیرسه

همه پدر و مادرا آسیب زدن به بچه هاشون

اصلا انگار بخشی از انسان بودن اینه که بتونیم این تروماهای روانی رو حل کنیم.

تو الان سنت کمه، سعی کن درس بخونی و دانشگاه دولتی قبول بشی که خوابگاه میدن. یه مدت دور باش ازشون.

من سی سال رو رد کردم. تو ۱۵ سالگی دیگه نتونستم جو خونه رو تحمل کنم و رفتم مدرسه شبانه روزی. بعدشم که دورترین شهرهای ممکن رو برای دانشگاهم انتخاب کردم

همه پدر و مادرا آسیب زدن به بچه هاشوناصلا انگار بخشی از انسان بودن اینه که بتونیم این تروماهای روانی ...

خوشبحالت حداقل بعد ۱۵ سالگیت روح و روانت سالم موند

نجات پیدا کردی

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خوشبحالت حداقل بعد ۱۵ سالگیت روح و روانت سالم موندنجات پیدا کردی

زندگی کنار آدمای دیگه هم هزار جور چالش داره.

حتی شوهر کردن که صد هزار جور چالش داره.

من با آنالیزی که از حرفات داشتم، و چند تا از تاپیکاتم رفتم خوندم الان، اینطور استنباط کردم که قلب مهربونی داری، وجدان قوی داری و قدرت استدلال و خودآگاهیت خوبه. 

ولی قدرت عمل و کنترل خشم نداری که اونم به خاطر تروماهاییه که داری.

حالا توصیه من به تو اینه که به جای اینکه بگی  "چرا پدر و مادرم اینکارا رو کردن و چرا به من ضربه زدن و چرا منطقی نیستن و پس منم واکنش نشون میدم و بعدشم ناراحت میشم که ناراحتشون کردم و ولی اخه از حقم دفاع کردم و ..."

به جای اینا روی خودت کار کنی و روی جنبه های دیگه زندگیت تمرکز کنی.

پدر و مادرت بهت زخم زدن؟ خب زدن. 

حالا وظیفه تو اینه که بشینی اون زخما رو شفا بدی. نه اینکه هی بیشترشون کنی

زندگی کنار آدمای دیگه هم هزار جور چالش داره.حتی شوهر کردن که صد هزار جور چالش داره.من با آنالیزی که ...

نظرلطفته

اتفاقا شما مهربونی که داری راهنماییم میکنی و راه درست و نشونم میدی

درست میگی✨️دیگه سعی میکنم چیزی بهشون نگم.....

باید تمرکزم رو خودم باشه ک آروم بگیرم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بچه ای که شما داری مطمعنم خیلی خوشبخته❤️ک همچین مادر روشنفکر و دلسوزی دارهکاش همه پدرمادرا اینو بفهم ...

کاش مادر خوبی باشم عزیزم. مخاطب حرفام هم شاید کمی خودمم مبادا بعدها بچم اینقدر ازم ناراحت باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.