kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 452 عنوان به نظرتون آیا هر اشتباهی قابل جبرانه 96 بازدید | 11 پست سلام ، یاد فیلم تاوان افتادم .. جنون و دیوانگی و آتش خاص خودش .. شخصیت اصلی فیلم با پیراهن سبز معروفش 🦚 به نظر شما لیدیز اعمال و کنش های ما چجوری هستن ؟ آیا هر اشتباهی قابل جبرانه ؟ ما تو زندگی حداقل یه نفر آدم بده نیستیم ؟ از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ... 1404/08/12 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شومبوزخومبولی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 863 به نظرم قابل جبرانه...هرررررر اشتباهی به جز قتل :) و شایدم ابرو ریزی من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
maryas2222 عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3752 نمیدونم درباره چی میگی اما یسری گناها مثل کشتن به عمد و قصد یک ادم جبران پذیر نیست و اسیب زدن بهش خیلی چیزا هست قابل جبران نیست
شآهآن عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 2284 هر اشتباهی قابل جبران نیست ... کاربر آقام..خدایا میشه تو درست کنی.....
جاثمین عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 4024 نه بعضی اشتباها هیچوقت جبران نمیشه بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 27982 هر اشتباهی قابل جبران نيست... به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 452 نمیدونم درباره چی میگی اما یسری گناها مثل کشتن به عمد و قصد یک ادم جبران پذیر نیست و اسیب زدن بهش خی ... اشاره به کار خاصی ندارم در کل راجع به اشتباه میگم از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 452 به نظرم قابل جبرانه...هرررررر اشتباهی به جز قتل :) و شایدم ابرو ریزی به این حد خشونت فکر نکردم واقعا :) از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 452 نه بعضی اشتباها هیچوقت جبران نمیشه شاید پشیمون بشه ولی درسته جبران نمیشه از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 452 برای خودتون یا کس دیگه ؟ از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 452 فیلمی که گفتمم درباره ی تاوانه .. تاوانی که جبران نمیشه .. از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
شومبوزخومبولی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 863 به این حد خشونت فکر نکردم واقعا :) من از بس درگیر دادگاها و کلانتریام فکرم رو ایناس :) من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳