2777
2789
عنوان

اگر نیاز فوری به 2میلیون تومان داشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 123 پست
وام گرفتین باهاش؟!درخواست وام بدیم، بعد از چند روز واریز میشه؟!

لطفا کد منو به عنوان معرف بزن ب جفتمون سکه میده و سری بعد میتونی وام بیشتری بگیری

7XFPF7

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

آره برنامه ویپادبرای من یه هفته ای کارتشو اوردنبرای گرفتن کارتشم هزینه ای نیاز نیست بدی

الان برای ی میلیون ویپاد نصب کنم؟

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام بگیر از برنامه ویپاد کارتو راه میندازه منم از ته دلت دعاکن

شما از این طریق، وام گرفتین؟!

من حساب بانک پاسارگاد ندارم که!گردش حساب چند ماهه ازم نمیخواد؟؟! یا اینکه مثل بلو بانک بگه ۳ماه متوالی باید فلان مبلغ تو حسابت لاشه تا مشمول دریافت وام بشی؟!

لابد بایستی Nتومان هم تو حسابم داشته باشم؟!!!!!!

😂😂🫣نه

من که هیچی توحسابم نداشتم 

واقعیتش من همینجوری کارتشو سفارش داده بودم

یعد یبار تو‌قسمت وامش نگاه میکردم دیدم نوشته یه تومن ، زدم هی مرحله هاشو رد کردم دیدم داد

ولی خب یماهه باید پس داد هجده تومنم سود میگیره....

تعریفشو‌شنیدم....

یه تومن یه تومن که وام‌بگیری هردفعه مبلغ بالاتر رو‌انگار وام‌میدن بهت .حالت پلکانی....

اون ان تومن که میگی برای وام دیگشه ..

دونوع وام داره یکی‌پلکانی کع گفتم...

یکی با امتیاز وسکه

..که هرچقدر پول بیشتری توکارتت باشه بهت سکه وامتیاز بیشتری میده و وام بیشتری میتونی بگیری

اما توپلکانی نیازی نیست توحسابت پول باشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
لطفا کد منو به عنوان معرف بزن ب جفتمون سکه میده و سری بعد میتونی وام بیشتری بگیری7XFPF7

دوست عزیز، من در بانک پاسارگاد حساب ندارم. بخوام وام بگیرم مگر نه اینکه باید گردش حساب چند ماهه رو بررسی کنن؟!

مگر نه اینکه باید یه مدت پول تو حسابم باشه تا بتونم وام بگیرم؟؟؟!

وام گرفتین باهاش؟!درخواست وام بدیم، بعد از چند روز واریز میشه؟!

اره بزنی  همون لحظه واریز میشه به حسابت

خوبه همینجوری کم‌کم‌وام‌برداری برگردونی وام‌های بیشتری بهت میده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
برنامه پاسارگاد نصب کن وام میده در حد یه میلیون و دو میلیون هیچ شرایطی نداره باهاش کار کنی و خوش حس ...

من یکساله مشکل دارم باهاش

می‌خوام وارد بشم میگه کدملی با شماره مطابقت ندارع درحالیکه هردو به اسم خودمن

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/