2777
2789
عنوان

اگر نیاز فوری به 2میلیون تومان داشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 162 پست
من نگفتم شما دروغگو هستید!!! گفتم باور نمیکنم چون هر کاربری، یه چیزی میگه بازم میگم، اگر فرصت شد لطف ...

ببخشید تاپیک نمیدونم‌چرا تگ نشد

تاپیک وام یک میلیونی ویپاد صفحه آخر 

کلا تو بعضی از تاپیکای قدیمی درمورد ویپاد صفحات آخرش که پرسیدن گفتن میشه ، شرایطش چندسال قبل انگاری فرق میکردن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم شما دروغگو هستید!!! گفتم باور نمیکنم چون هر کاربری، یه چیزی میگه بازم میگم، اگر فرصت شد لطف ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15563368/%D9%88%D8%A7%D9%85-%D9%88%DB%8C%D9%BE%D8%A7%D8%AF?page=3

تواین تاپیک هم یکی پرسیده باید پول توحسابتون باشه برای وام یه تومنی..  استازتر نوشته نه ....

حتی استازتر گفته شرایط قبلنش فرق میکرد الان میشه کارت به کارت کرد وهرجوری بخواید میشه استفاده کرد

بازم‌امیدوارم کمکی کرده باشم 

شبتون بخیر✨

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
اون‌ کاربری که اسمشون«بهاران» هست گفتن که وقتی درخواست وام میدی،مرحله ی اول و بار اول، یه تومن به حس ...

دروغ گفته، من خودم دارم میگیرم بانک خیلی خوبیه

بلو بانک واقعا وام نمیده باید بخوابونی ولی ویپاد برای وام یه تومن دوتومن نمیخواد پول بخوابونی

دروغ و سرکاریه بنظرم.مگه میشه همینجوری مفتی مفتی، وام بده؟!بدون اینکه من از قبل، تو اون بانک حسابی ن ...

دروغ نیست میخوان مشتری هاشون زیادبشه 

چرااینقدر وافشاری داری دروغه من خودم هرماه دارم وامشومیگیرم ماه لعدتصفیه میکنم دوباره میگیرم الان یک نوع وامش پنج تومان شده که گرفتم 

یکی دیگه چهل وخورده ای تومان که منتظرم پنجاه بشه بردارم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

لطفا کد منو به عنوان معرف بزن ب جفتمون سکه میده و سری بعد میتونی وام بیشتری بگیری7XFPF7

گلم میدونی چرا وقتی کدمو برا دعوت میزنن میگه کد نامعتبر؟ 

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH