2777
2789
عنوان

اگر نیاز فوری به 2میلیون تومان داشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3282 بازدید | 162 پست
دوست عزیز، من در بانک پاسارگاد حساب ندارم. بخوام وام بگیرم مگر نه اینکه باید گردش حساب چند ماهه رو ب ...

برنامه نصب کنی با وارد کردن مشخصات و اسکن کارت ملی برات افتتاح حساب میشه نیاز نیس پول بخابونی اعتبار سنجی میکنن باید کمی گردش حساب داشته باشین ک وام بتون تعلق بگیره 

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

یه تومن که گرفتم هجده تومن ونهصد تومن سود میخواد

چی میگی برا یه تومن هجده تومن سود میخواد؟؟؟؟😂😂

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم از یه تومن شروع شد تا چهل تومن هست من فعلا رو بیست و پنج تومن موندم

لابد شما قبلنا در بانک پاسارگاد،حساب داشتین!!!

بابا هرجایی بری بگی وام میخوام، گردش حسابت رو بررسی میکنن!!

حتی بلوبانک هم بخوای وام بگیری،باید بمدت۳ماه متوالی,۳میلیون حداقل و کمِ کمش تو حسابت پول باشه!!

بعد ویپاد، همینجوری و الکی به متقاضیانش وام میده؟!😬

الان برای ی میلیون ویپاد نصب کنم؟

ویپاد برنامه بانک‌پاسارگاد هست

وقتی نصب کنی احراز هویت واینا میخواد سر یه هفته میفذستن درخونت کارتو

بانک معتبریه تویسری شهرا هم هست

وقتی کارتت رسید میتونی درخواست وام بدی همون لحظه بحسابت واریز میکنن یه تومن رو‌که سریماه باید پس بدی...

کلا مردم یه تومن یه تومن‌وام‌میگیرن که مبالغ بالاتر براشون باز بشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

دو تومن رو برای چی میخوای؟

نمیتونی به برادرت بگی این دفعه دو تومن بیشتر بده بهتون؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
😂😂🫣نهمن که هیچی توحسابم نداشتم واقعیتش من همینجوری کارتشو سفارش داده بودمیعد یبار تو‌قسمت وامش نگ ...

اینها کلاهبرداریه! یا سرکاریه!

ما از قوم و خویش خودمون، رومون نمیشه یه تومن قرض بگیریم!! بعد ویپاد بیاد بمن همینجوری(بدون بررسی گردش مالی)وام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😂☹️

لابد شما قبلنا در بانک پاسارگاد،حساب داشتین!!!بابا هرجایی بری بگی وام میخوام، گردش حسابت رو بررسی می ...

چقد اذیت میکنی 

ده بار گفتن نه نیاز به گردش حساب نداری

هزار بار گفتن ویپاد نصب کن افتتاح حساب کن، کارتت که بیاد وام میتونی بگیری در حد یه تومن

انقد نه نیار انجام بده دیگه 

زیاده؟جدی ارهعکس هم فرستادم ولی نمیدونم چرا زده به زودی منتشر میشود

خیلی زیاده

اگ منظورت ۱۸ میلیونه😂

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

لابد شما قبلنا در بانک پاسارگاد،حساب داشتین!!!بابا هرجایی بری بگی وام میخوام، گردش حسابت رو بررسی می ...

جدی میده

منم باورم‌نمیشد تا خودم گرفتم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست