2777
2789
عنوان

نظرتون راجب یوگا و مدیتیشن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 18 پست
بچها من که نگفتم حرومه من گفتم اینستا دیدم واسم سوال شد پرسیدم چون تو فکرش بودم انجام بدم چرا اشتباه ...

نوشته بود چون چاکراها باز میشن و تو مرحله پست گیر میکنن بهتره سمتش نرین و خیلی دلایل دیگه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما که تجربه داری کلاس حضوری برم بهتره به نظرت ؟ یا خونه با یوتیوب و اینا کار کنم ؟

اوایل حضوری بری بهتره من چون چندین ساله کار میکنم دیگه تو خونه کار میکنم

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

نماز رو درست و با حضور ذهن بخون، بهترین مدینیشنه. 

در یوگا هر حرکتی که انجام میدید نوعی پرستشه که بهش پوجا میگن و هر حرکت تقدیم به یک خدای خاص می‌شود.و این حرکات نوعی فراخوان برا موجوداته که وارد بدنتان بشن.

اینارو من نمیگم، آقای مایک که خودش مربی یوگا بوده در دانشگاه، اینارو میگه