2777
2789
عجب لاشی بوده .اینا از کجا پیداشون میشه وای

تازه اون مدتی که خونه ( ۶۰ درصد پول خونه زو خالم با مس اندازاش و قرعه جم کرده ود ) توقیف بوده و ۹ ماه طول کشید سند به نامش بشه یه شکایت دیگه تنظیم کزده بود و اجاره و رهن اون ۹ ماهو میخواست که قاضی به شدت باهاش دعوا میکنه که خونه فلان قسمت خریده شده الآن شده فلان قسمت بستته ،اونم‌خجالت میکشه شکایتو پس میگیره

تو تمام مراحل هم داداشش همراهیش میکرده حتی شغل پسر خالمو رفتن عروس خالم و خنوادش حرف زدن دادان به داداشه ، اول میخواستن بدن به عروس خالم اون چون خودش ماهی خدا‌ تومن میگیره گفت من نمبخوام بدید به برادرم ، رفت آموزش دید نشست جای پسرخالم رشتم نمیخورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم ازت

اینا رو قبلا یاد گرفته بودم 

♦️زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج ( اینو انجام دادم و جواب داد ) 

♦️دعای علوی مصری 

اینارم تازه یاد گرفتم 

♦️دعای سِمات ( من نمیدونستم چنین دعایی داریم ۲_۳ تا زندو مرد سفید پوش و نورانی تو خواب بهم گفتم دعای سمات بخون صب بیدار شدم سرچ کردم آورد دعای سمات ( یا بعضا به اشتباه دعای سماوات هم میگن : سمات به معنی ( نشانه ) است ، و بهترین زمان خواندن آن عصر جمعه است تا اذان مغرب روز جمعه 

♦️دعای مقاتل بن سلیمان ( البته برای حوائج مختلف ) : ۱۰۰ مرتبه پشت سر هم بدون قط کردن و بدون صحبت با کسی : عربیشو خوندم ۹۰ دقیقه شد 

♦️ذکر یاقابض فلانی زاده ی فلانی ( ۹۰۳ مرتبه پشت سر هم بدون قط،کردن و بدون صحبت با کسی : روزی ۹۰۳ مرتبه به مدت ۲ هفته ( یا تا حصول نتیجه ) ۲۵_۳۰ دقیقه س ،،، 

مثلا : یاقابض اکبر زاده ی معصومه ۹۰۳ بار ،، یا قابض مریم زاده ی کبری ۹۰۳ بار ( با صلوات شما اشتباه تمیشه ولی دقت کن ۹۰۳ رو رد نکنی زیاد بشه ) 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

♦️♦️♦️ زیارت عاشورا و بعد ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ع ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله ،،، بعد بلافاصله دعای علقمه ( در دعای علقمه به کلمه ی : وَ عَنّي و عَنْ ذِكْري : که رسیدی توقف کن و اون دشمن قوی یا مزاحم قوی { متعرض ، باعث و بانیش ، و ... } رو لعنت و نفرین کن مثلا بگو مریم زاده ی کبری ، یا مثلا اکبر زاده ی معصومه ، یا مثلا ابوالفضل مرادی ( چهره ی شخص هم تجسم بشه ) ، ولی لگه از دشمن و ... مطمئن نیستی [ یا مثال ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی اسم نبر فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی من نمیدونم اون رو ] ، بعد بقیه ی دعای علقمه رو بخون ( از : وَأکْفِني تا آخر دعای علقمه ) ،،، ( بعد در صورت تمایل دعای معراج ) : این ۳ تا بعد از نماز اول وقت صبح ( یا اول وقت ظهر ، یا اول وقت مغرب یا ۲ تاش یا هر ۳ تاش : به مدت ۷ روز ))

♦️♦️♦️دعای علوی مصری : شب جمعه ( از ۱۲ شب تا اذان صبح وقتشه : ۲ رکعت نماز حاجت هدیه به امام زمان عج قربه الی الله ( یا در صورت امکان نماز شب ) بعد بلافاصله دعای علوی مصری : تا اذان صبح باید تموم شده باشه : ۸۰ دقیقه س ( حین خواندن چهره ی شخص هی مجسم بشه )

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

هیچم نیاز نیست عربیشونو بخونی ترجمه ی فارسیشو بخون تایم قشنگ نصف میشه (( استخاره گرفتم پیش یه روحانی که استخاره هاش غالباً درست درمیاد : تو دلم نیت کردم : میشه ادعیه ی شرعی ( و مخصوصا قرآن ) رو به فارسی خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش

میشه ادعیه ی شرعی ( و مخصوصا قزآن ) رو وقتی غسل به گردنمونه هم خوند ؟ جواب : باطن اینکار خرابه ، زحمتت بیجاس ، دنبالش نرو

میشه ادعیه ی شرعی ( و مخصوصا قرآن ) رو وقتی غسل به گردنمونه 

صوتشون رو گوش داد ؟ جواب : خیلی خوبه ، برو دنبالش 

میشه آیه های سجده دار رو وقتی غسل به گردنمونه از قصدی گوش داد ؟ [[ سجده واجب میشه دیگه ]] ؟ جواب : باطن خراب زحمتت بیجا 

همسایه ها شنیدن گفته پول ندارم شاسی بلند بخرم و فلان.یه دختر چقدر باید حقیر باشه سر همچین چیزی یا شو ...

راستش من مطمئنم فقط دارن میریزن سر دختره همین

وگرنه اصل ماجرا این نبود

و بازم میگم تا وقتی مطمئن نشدی گناه مردم رو نشور

موافقم.نباید این همه رو میداد

با همچین آدمایی اره ولی باید هر فردی نسبت به ارزشش و شخصیتش رفتار کرد

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

راستش من مطمئنم فقط دارن میریزن سر دختره همینوگرنه اصل ماجرا این نبودو بازم میگم تا وقتی مطمئن نشدی ...

دوستم چند تا از کلیپ های مرحوم رو گذاشته استوری چقدر هزینه کرده بیچاره تولد لاکچری تو تالار بله برون تو تالار .عقد تو تالار.مگع یه جوون چقدر سرمایه داره الآنم تو محل جیغ و داد که شاسی بلند می‌خوام حالا شما هر طور دوست داری فکر کن 

با همچین آدمایی اره ولی باید هر فردی نسبت به ارزشش و شخصیتش رفتار کرد

دختره به طرز وحشتناکی ندید بدید بود.من امروز چند تا از کلیپ هاسون رو دیدم افسردگی گرفتم.پسره عین شاه شمشاد چه جشن هایی براش گرفته و چه ریخت و پاشی کرده.