اینا رو قبلا یاد گرفته بودم
♦️زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج ( اینو انجام دادم و جواب داد )
♦️دعای علوی مصری
اینارم تازه یاد گرفتم
♦️دعای سِمات ( من نمیدونستم چنین دعایی داریم ۲_۳ تا زندو مرد سفید پوش و نورانی تو خواب بهم گفتم دعای سمات بخون صب بیدار شدم سرچ کردم آورد دعای سمات ( یا بعضا به اشتباه دعای سماوات هم میگن : سمات به معنی ( نشانه ) است ، و بهترین زمان خواندن آن عصر جمعه است تا اذان مغرب روز جمعه
♦️دعای مقاتل بن سلیمان ( البته برای حوائج مختلف ) : ۱۰۰ مرتبه پشت سر هم بدون قط کردن و بدون صحبت با کسی : عربیشو خوندم ۹۰ دقیقه شد
♦️ذکر یاقابض فلانی زاده ی فلانی ( ۹۰۳ مرتبه پشت سر هم بدون قط،کردن و بدون صحبت با کسی : روزی ۹۰۳ مرتبه به مدت ۲ هفته ( یا تا حصول نتیجه ) ۲۵_۳۰ دقیقه س ،،،
مثلا : یاقابض اکبر زاده ی معصومه ۹۰۳ بار ،، یا قابض مریم زاده ی کبری ۹۰۳ بار ( با صلوات شما اشتباه تمیشه ولی دقت کن ۹۰۳ رو رد نکنی زیاد بشه )
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
♦️♦️♦️ زیارت عاشورا و بعد ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ع ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله ،،، بعد بلافاصله دعای علقمه ( در دعای علقمه به کلمه ی : وَ عَنّي و عَنْ ذِكْري : که رسیدی توقف کن و اون دشمن قوی یا مزاحم قوی { متعرض ، باعث و بانیش ، و ... } رو لعنت و نفرین کن مثلا بگو مریم زاده ی کبری ، یا مثلا اکبر زاده ی معصومه ، یا مثلا ابوالفضل مرادی ( چهره ی شخص هم تجسم بشه ) ، ولی لگه از دشمن و ... مطمئن نیستی [ یا مثال ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی اسم نبر فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی من نمیدونم اون رو ] ، بعد بقیه ی دعای علقمه رو بخون ( از : وَأکْفِني تا آخر دعای علقمه ) ،،، ( بعد در صورت تمایل دعای معراج ) : این ۳ تا بعد از نماز اول وقت صبح ( یا اول وقت ظهر ، یا اول وقت مغرب یا ۲ تاش یا هر ۳ تاش : به مدت ۷ روز ))
♦️♦️♦️دعای علوی مصری : شب جمعه ( از ۱۲ شب تا اذان صبح وقتشه : ۲ رکعت نماز حاجت هدیه به امام زمان عج قربه الی الله ( یا در صورت امکان نماز شب ) بعد بلافاصله دعای علوی مصری : تا اذان صبح باید تموم شده باشه : ۸۰ دقیقه س ( حین خواندن چهره ی شخص هی مجسم بشه )
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
هیچم نیاز نیست عربیشونو بخونی ترجمه ی فارسیشو بخون تایم قشنگ نصف میشه (( استخاره گرفتم پیش یه روحانی که استخاره هاش غالباً درست درمیاد : تو دلم نیت کردم : میشه ادعیه ی شرعی ( و مخصوصا قرآن ) رو به فارسی خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش
میشه ادعیه ی شرعی ( و مخصوصا قزآن ) رو وقتی غسل به گردنمونه هم خوند ؟ جواب : باطن اینکار خرابه ، زحمتت بیجاس ، دنبالش نرو
میشه ادعیه ی شرعی ( و مخصوصا قرآن ) رو وقتی غسل به گردنمونه
صوتشون رو گوش داد ؟ جواب : خیلی خوبه ، برو دنبالش
میشه آیه های سجده دار رو وقتی غسل به گردنمونه از قصدی گوش داد ؟ [[ سجده واجب میشه دیگه ]] ؟ جواب : باطن خراب زحمتت بیجا