2777
2789

؟

من الان تو موقعیتم ک یکی دوست دارم ک باهم ۱۰سال اختلاف سنی داریم .

این پسر وسط سرش تاسه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ و عمل دیسک گردن و قلب کرده

زمین داره

ماشین داره 

حقوقش ماهی ۲۰

اهل نماز اهل روزه و عاشق اهل بیت.

خانوادم مخالف سرسختن ولی من میخامش.

موقعیت بهترم برام میاد ولی من اینو دوس دارم و چندماهه قضیه تموم شده ها ولی استوری های هم چک می‌کنیم و فک میکنم اونم بهم علاقه داشته باشه هنوز. و من بالاتر از اون پسرم هم از نظر خانواده هم تحصیلات هم شغل چون من  کارشناسی مهندسی کامپیوتر  میخونم ولی پسر فوق دیپلمه.

بابام میگه من روم نمیشه بگم این دامادمه و خجالت میکشم و همه دندون تیز کردن و چشم دوختن ببینن من چ دومادی میگیرم.

ب نظرتون این ازدواج درسته؟

شما بودین با همچین فردی ازدواج میکردین؟

اهان مامانم میگه اگه این وصلت سر بگیره اونا با سر رفتن تو عسل و میگن ببین چجوری خدا با ما یار بود و واقعا ی حالیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم تمام اینایی رو که گفتیو من ی زمانی از مامانم می‌شنیدم ولی مقاومت کردم و کار خودمو کردم و بهش رسیدم مامان و بابات و هم اگه کمی ب فکرت بودن بهت احترام میذاشتن دیگه چی می‌خوان از پسر واقعا توقعات خیلی رفته بالا قابل درک نیست 

باعشقم ازدواج کردم باهزارسختی ومصیبت روی پدرومادرمم وایسادم الان خیانت شد سهمم بعداز۵سال زندگی

اوایلش انگار ن انگارا ولی روز ب روز بیشتر یادش میفتم و واقعا نمیدونم چجوری قانعشون کنم ولی عاشقشم