2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین شاسی بلند میخواست باید قبل از عقد مطرحش میکرد.یه جوون این وسط مرده بخاطر عقده های یه دختر ندید ...

حالا دخترع خوشگل هم بوده ؟؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

خود بنده هم خرید می کنم هم خرج می کنم هم شاغلم هم از اقا انتظاری ندارم خیلی از زن ها و دختر ها عزت نفس ندارن . یه همکارم میگفت من از گشنگی هم بمیرم خودم نمیرم نون بگیرم باید شوهر بگیره . زن خودشو یه حیون میبینه که یه نفر دیگه باید براش غذا بگیره 

خیلی

مهریه رو میگیره می‌ره دوباره عروس میشه ککشم نمیگزه😑

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

دختره به طرز وحشتناکی ندید بدید بود.من امروز چند تا از کلیپ هاسون رو دیدم افسردگی گرفتم.پسره عین شاه ...

خدا رحمتش کنه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

دختره به طرز وحشتناکی ندید بدید بود.من امروز چند تا از کلیپ هاسون رو دیدم افسردگی گرفتم.پسره عین شاه ...

دیالوگی از سریال یوسف 

وقتی یوسف کنترل مواد غذایی قصر رو به عهده گرفت و جیره ی غذایی کارکنان معبد رو به نصف کاهش داد

خوفو : کسی که تا قبل از این کنار گوسفندان بزرگ شده بود و روی کاه میخوابید بدیعی است که خوابیدن روی اطلس و دیبا را بر نمیتابد و طغیان میکند 

پسره وضع مالیشون معمولی بود🥹

چرا با خانواده ای وصلت کردن که از نظر مالی بهم نمیخوردن

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

عاشق دختره شده بود.

خب دیگه

عشق تاوان داره

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏