2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط روحیش حتما همیشه استیبل و خوب بوددختره که قاتل نبودهخودکشی کرده

از وقتی ازدواج کرده اینقدر خرج الکی و بدهی بالا آورده زنش احتمالا بخاطر اون مشکل روحی گرفته.خانوادش بهترین خانواده ی شهره کوچکترین مشکلی ندارن

اینکه خودسو کشته واسه خواسته های اون یه چیز چرت و باور نکردنیه ولی اینکه ارزوی چیز خوب داشته باشی بد ...

تا حالا ندیدین کسی عصبی بشه بلایی سر خودش بیاره؟پسره کم سنه

چی بگم والله

چون سر ما اومد میگم

الآنم‌ با وکیلی که گرفته بود ازدواج کرده

خیلی تلاش کرد قیمومیت دخترشم بگیره با درست کردن پاپوش اخلاقی و انگ دیولنگی زدن به شوهر خالم که اونو موفق نشد ولی باز داره تلاش میکنه 

شت💔

نسبت به گفته های شما دختره هار و سلیطه و ندید بدید بوده

واقعا اونا که طرف داری دختره رو میکنن رو درک نمیکنم

صد در صد اگه ماشین شاسی و... نمیخریده دختره می‌رفته مهریه میزاشته اجرا و هر چی پسره داشته رو ازش می‌گرفته

البته اون خدابیامرز هم مقصر بوده که به همچین لجنی زیادی رو داده

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿