2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم .شیراز یا مازندرانا

منمممم🫱🏻‍🫲🏽😍🤌🏻

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

چند سال قبل که جوون بودم این سوال رو می‌پرسیدی میگفتم هرجایی غیر اینجا

الان میگم همینجا که ریشه دارم توش 

همینجا که وطن منه 

با تمام ضعف ها و نقص هاش شهر من هویت من رو شکل داده 

اگه جای دیگه بودم دیگه من من نبودم 

و من از من بودن خودم راضیم پس نمی‌خوام متولد جای دیگه ای باشم تا تبدیل به کس دیگه ای بشم

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

به خاطرِ بچه هام تو فکرش که هستیم. باید شرایطم خیلی اوکی باشه. با سه تا بچه نمیشه ریسک کرد

اونجا زندگی واقعیه ن اینجا از نیازهای اولیه ات فرسنگ ها فاصله دارین

حالا کدوم کشور مدنظرتون بود

طلای آب شده فقط اشک‌های شما🙌🙂https://daigo.ir/secret/91682530570

آلودگی ، بی آبی ، بی برقی کشوری که ایناش اوکی باشه من کلا با سیاست کاری ندارم. بیخود سیاسیش نکن

منم سیاسی نمیگم

بحث وفادارایه 

کشور من جایی نیست که به من رفاه و امکانات بده

کشور من مکانیه که من باید بسازم و ابادش کنم :)

آدم مادر خودش رو که بخاطر بیماریش دور نمی‌اندازه

اونجا زندگی واقعیه ن اینجا از نیازهای اولیه ات فرسنگ ها فاصله دارینحالا کدوم کشور مدنظرتون بود

امیدوارم برید و زندگی واقعی رو از نزدیک ببینید :)