2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمی‌دونم عزیزم.من‌شهر دیگه هستم دوستم‌میدونه

میدونی چرا میگم ما اصفهانیم یه عده هستن بی سواد فقط با پارتی میرن و پول یا مفت یا بادآورده میگیرن و همون از دستش می‌ره. حالا اونی که درس خونده و رفته آزمون داده رو حق داره ولی اونی که بی سواد و با پارتی رفته همه مردم میگن ما راضی نیستیم و دنیا به جوری از کفشون بیرون می‌کشه.

چه عجیب و جالب که تاپیکای جنجالی تخیلیت پربازدید میشن

اگه دقت کرده باشید تو همین تاپیک هم خیلی ها قضیه رو شنیدن و برا شهر ایلامه.یه تاپیک بزن با همین موضوع و کاربر های ایلام رو صدا بزن ببین راسته یا دروغ.اگه این کارو نکنی هیچیت درست نیست 

میدونی چرا میگم ما اصفهانیم یه عده هستن بی سواد فقط با پارتی میرن و پول یا مفت یا بادآورده میگیرن و ...

من خبر ندارم با پارتی رفته یا واقعا مهندسه‌کناه کسی رو نمی‌شوم طفلک دستش از دنیا کوتاهه

اگه دقت کرده باشید تو همین تاپیک هم خیلی ها قضیه رو شنیدن و برا شهر ایلامه.یه تاپیک بزن با همین موضو ...

نیازی هم به تاپیک زدن و صدا زدن بچه‌های ایلام نیست

تشخیص تاپیک تخیلی و واقعی کار سختی نیست‌

کی بشه گندش در بیاد که چقدر تاپیکای تخیلی زدی

نیازی هم به تاپیک زدن و صدا زدن بچه‌های ایلام نیستتشخیص تاپیک تخیلی و واقعی کار سختی نیست‌کی بشه گند ...

چقدرم قدرت تشخیصت بالاست.حالا شما لطف کن و واسه این که مچ منو بگیری تاپیک بزن ببینیم کی تخیله.

پسری ک نمیتونه چراذازدواج میکنه

سلام 

دیروز ی مراجع داشتیم....پسر جوان بود...میگفت دوماه نیست عقد کردیم ...نامزدم قهر کرده تقاضای طلاق کرده

میگفت با هم آشنا شدیم....همو پسند کردیم ...شرایط همو دیدیم و  قبول کردیم

الان میگه باید برای من ده تا النگو بخری ...فلان میزان طلا بخری....میگفت ماشین خودم یک میلیارد نمیشه ایشون از من ماشین سه میلیاردی میخواد ...

اینا همه در صورتی که بابای خودش ماشین نداره وچند وقته  ماشین من زیر پای باباشه

میگه باید ولیعصر خونه بگیری و...

بنظر من اگه قرار باشه پسری که نمی تونه . مجرد بمونه ...وضع جامعه مون میشه این .و حتی بدتر از این

کاش مثل قدیما جوونامون و خانواده هاشون با هم مدارا میکردن.

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت