2777
2789

اونایی که میگن طلاقش میداد

مثل اینکه متوجه نیستن دار و ندار پسر باید بره پای مهریه!! بعضیا طاقتشو ندارن برسن به صفر. 

ماهم مورد داشتیم از بس زنش انتظارا بالا داشت و مهریه گذاشت اجرا... پسر از بچگی با یتیمی و بدبختی خونه وماشین جور کرده بود..‌ از دست اون نامرد به جنون رسید خودشو کشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که میگن طلاقش میدادمثل اینکه متوجه نیستن دار و ندار پسر باید بره پای مهریه!! بعضیا طاقتشو ندا ...

خدا همچین دخترایی رو لعنت کنه.نمیدونم الان چطور می‌تونه زندگی کنه با این کاری که کرده.

دوس داره ماشین شاسی بلند بخواد 

از پدرش به شوهرش چه مربوطه

دوس داره طلا بخواد 

سفر بخواد 

رفاه بخواد 

والا مردا هم بلد نیستن خودشون رو هم بکشن 

شما هم شدین وکیل مدافع اونا

تا حالا ندیدم یه مرد بیاد مثل شما پیک می بازی در بیاره

جمع کنید بابا

چطور بعضی دخترها طرف را تا خودکشی میبرن واقعا برام سواله حالا من خودم را بکشم مرده باشم جنازه ام افتاده باشه شوهرم میگه زن پاشو تا دفنت نکردن یه چایی بیار

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه میدونسته طرف هزار جور عقده تو داشته.اولش گفتن چیزی نمی‌خوایم.پسره خونه و ماشین معمولی داشت طفلک

بله ای کلک برخی خاتوادهای دختر دار هست 

اولش میگن ما هیچی نمی خواهیم بعدش زبون دارند صدمتر و همه چی میخ اند و پسر و خانوادش را بیچاره میکنند 

داداشم به زن داداش من گفت تا اخر عمر مسئولیت مادرم با من هست کفت از گل بالاتر بهش نمیگم 

سر سال نشده مادرم را برد خانه سالمندان گفت اینجوری راحت تره

دوس داره ماشین شاسی بلند بخواد از پدرش به شوهرش چه مربوطهدوس داره طلا بخواد سفر بخواد رفاه بخواد وال ...

ماشین شاسی بلند میخواست باید قبل از عقد مطرحش میکرد.یه جوون این وسط مرده بخاطر عقده های یه دختر ندید پدید.خب همون اولش با مرد شاسی بلند دار ازدواج میکرد.خداوکیلی دور از جون این اتفاق برای داداش خودت می افتاد باز طرف دختره رو میگرفتی؟

کسی ک صد تومن درامدشه نمیتونه ماشینشو شاسی کنه؟

شما به خواستگارت بگو شاسی بلند بخره البته اگه ماشین زیرپای خودت در حد 207 باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.