یه نگاه به خونه و زندگی خودتون بندازین .ببینید باباتون چه ماشینی سوار میشه حد اقل یه پله بالاترش رو از پسر مردم انتظار داشته باشین
عموی دوستم طفلک رفته دختری رو عقد کرده اولش گفتن چیز خاصی نمیخوایم و مبارکه و فلان بعد عقد دو متر زبون در آوردن که ماشین شاسی بلند میخوام(باباش پیکان داره)و خونه ی فلان میخوام و سرویس جواهر و ..پسره رفته خودکشی کرده .این داغ رو پدر مادرش چطور فراموش کنن؟😭😭😭
مثل اینکه متوجه نیستن دار و ندار پسر باید بره پای مهریه!! بعضیا طاقتشو ندارن برسن به صفر.
ماهم مورد داشتیم از بس زنش انتظارا بالا داشت و مهریه گذاشت اجرا... پسر از بچگی با یتیمی و بدبختی خونه وماشین جور کرده بود.. از دست اون نامرد به جنون رسید خودشو کشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چطور بعضی دخترها طرف را تا خودکشی میبرن واقعا برام سواله حالا من خودم را بکشم مرده باشم جنازه ام افتاده باشه شوهرم میگه زن پاشو تا دفنت نکردن یه چایی بیار
دوس داره ماشین شاسی بلند بخواد از پدرش به شوهرش چه مربوطهدوس داره طلا بخواد سفر بخواد رفاه بخواد وال ...
ماشین شاسی بلند میخواست باید قبل از عقد مطرحش میکرد.یه جوون این وسط مرده بخاطر عقده های یه دختر ندید پدید.خب همون اولش با مرد شاسی بلند دار ازدواج میکرد.خداوکیلی دور از جون این اتفاق برای داداش خودت می افتاد باز طرف دختره رو میگرفتی؟