2777
2789

بزار تو فر نیم ساعت دیگه بمونه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد حتما برو از اونجایی که خریدی بهشون تذکر بده بزار بفهمن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

کف یه قابلمه نچسب رو یه قاشق روغن بریز و مرغ رو بزار توش و درشو ببند و شعله رو بزن پایین یه ساعته درست میشه 

گاهی بچرخونش 

تو ماهیتابه گود هم نیتونی درست کنی 

من درآخر یه ایتکان کوچولو آب و دو قاشق رب سرخ میکنم میریزم روش میزارم نیم ساعت دیگه بپزه سس غلیظ و خوبی میشه

من همیشه مرغ دریته رو تو قابلمه درست میکنم دمکنی هم بزار درش

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
 توجوجه گردون بوده

بزار تو فر دوبار میپزه

ولی حتما برید بهش بگیید  

قسمت جوجه گردون فربذارم میپزه؟اخه توظرف پیرکس بذارم مجددسرخ میشه نمیپزه

دورش فویل بکش این جوری میپزه

کف یه قابلمه نچسب رو یه قاشق روغن بریز و مرغ رو بزار توش و درشو ببند و شعله رو بزن پایین یه ساعته در ...

میشه بگین مرغتون رو چطوری درست میکنید؟ مرغ ساده

خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش