2777
2789

همیشه پشت کاربری هستن که یاباهاشون دوستن یا کم و بیش دیدنش مثلا میشناسنش .

برای خودم پیش اومده یه مطلبی رو باهمین اکانتم گفتم اکثریت حرفمو قبول کردن ولی همین حرفو بااکانت ناشناس زدم همون کاربرا ریختن سرم توهینم کردن حتی بعضی از کاربرایی که تو سایت به خوب بودن معروفن .

براهمین اینجا نسبت به کاربرا محتاطم . 

ممکنه یجا حق بامن  باشه یه جا دیگه مقصرباشم یجاهم پنجاه درصدمن مقصر باشم پس دفاع الکی ازکسی نکنید.

کلی گفتم منظورم کاربرخاصی نبود .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره موافقم

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2327170

نه چکارت دارم سایت مال بابامه مگه ؟فقط کنجکاو بودم کاربری قبلیت چی بود کانتکت داشتم با اون باهات یاد ...

من باکاربری دیگم یه نیمروز دوام نیاوردم که شمارو ببینم اولین باره میبینمت .