2777
2789
عنوان

به گیر یه مدرسه ی دیوونه افتادم

160 بازدید | 26 پست

من رشته ام هنرستانه، 

هنرستانی که میرم یه مدرسه نسبتا خوبه دولتی، نسبتا^

مدیر و معاون های فوق العاده سخت گیر به حد عجیب غریب. با معاونش شدید بحث کردم هنوز یک ماه نشده و واقعا داره از مدرسم بدم میاد. کار به همه چیز دانش آموز دارن. خیلی عادیه که معاون های عنترشون هر چند روز گریه یکی رو حداقل الکی الکی در بیارن که ادعای اقتدارشون بشه. چیکار کنم من با اینا آخه. 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

دبیرستان همینجوریه محصوصا اگه دولتی خوب باشه مام اینجوری بود مدرسه مون

شما حداقل 5/6سال پیش دهم بودی من الان دهمم، 

ذره ای نمی‌ذارم بهم بی احترامی کنن ولی اون دانش آموزایی که زبون ندارن رو واقعا اذیت میکنن بخاطر چیزای خیلی کوچیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باب میل دخترا اینه که هر کاری دلشون خواست بکنن هر تیپی بزنن و کسی حرفی بهشون نزنه اگه بزنه میشه ...

اونش به پدر مادر من ربط داره نه مدیر و معاون مدرسه

سلام عزیزم من هنوز که هنؤزهه تروماهای مدرسه تو ذهنمه بااسنکه من ۲۶سالمه برو پیشروانشناس و نذار تروما ...

ببین حیف که مدرسه اش معلماش یکم خوبن..... معاونش روا...نیِ ک..ثافت چند روز پیش به یه دختر جوون میگه تو مشکل داری بالا تنت بزرگ از از پایین تنته

تو مدرسه تروما زیاد بودهه و هست متاسفانه ایران کشور ظلم هالصه

واقعاً آره.  خیلی داره سخت میگذره.اون یکی عقب مونده هفته اول پریود شدم میگم خانم زنگ میزنید مادرم من میخوام برم خونه، به مامان من میگه ولی من فکر میکنم فیلمشه حالش خوبه 

واقعاً آره. خیلی داره سخت میگذره.اون یکی عقب مونده هفته اول پریود شدم میگم خانم زنگ میزنید مادرم من ...

عزیزم هر روز که اتفاقایی میفته چه تو خونه مدرسه هرچیزی که ناراحتت میکنه با روانشناس صحبت کن 

ناراحت نشی بنظرم وسواس فکریم داری 

عزیزم هر روز که اتفاقایی میفته چه تو خونه مدرسه هرچیزی که ناراحتت میکنه با روانشناس صحبت کن ناراحت ن ...

وسواس فکری؟ یکم راستش. اما خب نمیشه نادیده گرفت که رفتار اینا اصلا درست نیست، خب سعی میکنم حرف بزنم باهاش حتما.

وسواس فکری؟ یکم راستش. اما خب نمیشه نادیده گرفت که رفتار اینا اصلا درست نیست، خب سعی میکنم حرف بزنم ...

یکم نه زیاد حتما برو رواندرمانگر اگر هزینه ی بیشتری میتونی کنی اگه نه رپانشناس 

یکم نه زیاد حتما برو رواندرمانگر اگر هزینه ی بیشتری میتونی کنی اگه نه رپانشناس

ای بابا:)) چیشد که اینو میگی؟ برام عجیب بود تشخیصیت....