2777
2789
عنوان

به گیر یه مدرسه ی دیوونه افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه پاهام بلنده قدم نه پاهام بلنده و مچ پام مشخص میشه تو مدرسه دخترونه که با پدرم میرم میام: ...

وای اونا دیگه چه عقده ای هستن خدا لعنتشون کنه

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

باز خوبه من تجربی ام معلمای تو باسن نرو عه ما برمی‌گردن میگن چرا نرفتید هنرستان کلا معلما اکثرشون هم ...

معلما بد نیستن اینجا اماااااان از مسئول های مدرسه معاون های خیلی عقده ای، با سواد هم نیستن ها. پیر و زشت و خیلی عقده ای هر چند روز اشک یه دختر رو حداقل در میارن اونجا

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

بخاطر اینکه خودمم وسواس دارم و مطالعه زئاد داشتم ووقتی کسی حرف میزنه میفهمم داره یا نه

آره یکم هستم به رفتار آدما فکر میکنم و سعی میکنم تحلیل کنم.

خدا لعنتشون کنه. هیچوقت صحنه حرف خوردن بچه ها این چند روز رو فراموش نمیکنم.

من همیشه اینگورشون میکردم حرص میخوردن جرات اخراج نداشتن😂

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

من معمولا دروس تخصصی رو بیشتر  میرم مدرسه ، برنامه دارم و می‌دونم دارم چیکار میکنم. با معدل بالا اینا رفتم هنرستان با اینکه اصلا زیاد نمی‌خونم درسم عالیه 

روز هایی که نمی‌رم زمان زیاد زبان میخونم و دوره های آنلاینم رو میبینم .

اون روز معاونی که 20ساله تو آموزش پرورشه و دکتری داره به قول خودش اومده جلوی بچه ها به من میگه که فلانی آیندتو دیدی که هیچوقت مدرسه نیستی؟ من که چشمم آب نمیخوره. رفتم دستمو گذاشتم رو شونه اش گفتم خانم قربان زاد؟ گفت بله گفتم 206 تیپ 2 سفیده ته حیاط مال شماست؟ گفت چطور؟ گفتم هیچی موفق باشید. از اون روز چپ چپ نگام میکنه