2777
2789
عنوان

آیندم تباه شد رفت🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 36 پست
منم دقیقا عین تو بودم اوایل دو سه ساعت میخوندم و درصدام زیر۲۰درصد بود همشم همه چی یادم‌میرفت ولی اصل ...

چون حس میکنم هیچی نمیفهمم 

فصل دو زیست دهم رو درست نمیفهمم تست میزنم میبینم بلد نیستم خودمو سرزنش میکنم حی میکنم خنگم بخدا با اینکه باهوشم 

خیلی کندم خییلی تاحالا نشده روزی ۱۰ تا تست بزنم

ارزوم دندونه خدایا

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه مشکل من الان اینه که اتاقمون تو خوابگاه سرده و من سردمه و کسی براش مهم نیست و کولر رو روش ...

اخییی خب یکم قدم بزن یا بهشون بگو سردته

رشتت چیه

چون حس میکنم هیچی نمیفهمم فصل دو زیست دهم رو درست نمیفهمم تست میزنم میبینم بلد نیستم خودمو سرزنش میک ...

قدم اول فهمیدن مفاهیم درسه. ب هر روشی شده باید بفهمی وگرنه تست هیچ فایده ای نداره. فیلم آموزشی ببین از گوگل یا تلگرام معجزه میکنه. 

قدم اول فهمیدن مفاهیم درسه. ب هر روشی شده باید بفهمی وگرنه تست هیچ فایده ای نداره. فیلم آموزشی ببین ...

مرسییییییییی

اخییی خب یکم قدم بزن یا بهشون بگو سردتهرشتت چیه

کجا قدم بزنم یه متر اتاقه نمیشه دو قدم راه رفت

بهشون هم گفتم هزار بار فایده نداره

یکی از همون رشته هایی که دنبالشی

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

مرسییییی

قربونت 😘 موفق باشی 

اگه زیست و متوجه نمیشی توی تلگرام کلی چنل هست که فیلمای رایگان گذاشتن از محتواهای پولی

توی اینترنت بزن برات میاره  

قشنگ فیلماشون ببین بعد برو‌ متن و بخون بعدش برو سراغ تست 

با روزی ده صفحه زیست خوندن میتونی شروع کنی ببین خودت چقدر کشش داری 

هدفای کوچیک بردار وقتی رسیدی به هدفت ساعت مطالعاتو بیشتر کن 

کجا قدم بزنم یه متر اتاقه نمیشه دو قدم راه رفتبهشون هم گفتم هزار بار فایده ندارهیکی از همون رشته های ...

ماشاللللله بهت موووفق باشیییییی🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

میتونی یکم راهنماییم کنی با توجه ب کامنتام و حرفام😔

قربونت 😘 موفق باشی اگه زیست و متوجه نمیشی توی تلگرام کلی چنل هست که فیلمای رایگان گذاشتن از محتواها ...

اره ویدیو رو حتما میبینم امیدوارم بتونم و این همه ناامید نباشم

ممممنونم ازت خدا خیرت بده

اره ویدیو رو حتما میبینم امیدوارم بتونم و این همه ناامید نباشمممممنونم ازت خدا خیرت بده

چرا ناامید باشی آخه ؟؟ ظرفیتا بیشتر شدن حتما یکم همت و تلاش کنی به هدفت میرسی شک نکن 

فقط استمرار داشته باش