2777
2789
عنوان

آیندم تباه شد رفت🙂💔

465 بازدید | 43 پست

من پشت کنکوریم ی دوهفته اینجوریا شروع کردم ولی 

حس میکنم نمیفهمم درسارو یادم میره همش ی فصل اول دهم رو از از زیست خوندم یخورده فیزیک همین کشش ندارم بیشتر بخونم انگار نمیفهمم

تست آیکیو دادم بخدا شک کردم دیدم ن بالاس چندبار هم امتحان کردم از این‌ لحاظ اوکیه منم موقع مدرسه باهوش بودم ولی نمیخوندم 

من رشتم تجربیه دیگه باید با این اوضاع قید دندون پزشکی  و پزشکی رو بزنم درسته...

ته ساعت مطالعم الان ۴ ساعته

چیکار کنم اصلا میتونم این وضع رو درست کنم؟💔

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا عین تو بودم اوایل دو سه ساعت میخوندم و درصدام زیر۲۰درصد بود همشم همه چی یادم‌میرفت 

ولی اصلا ناامید نشدم چون میدونستم طبیعیه. مرورامو زیاد کردم و... درصدام‌رفت بالا کم کم . چرا فک کردی  در حد رشته های تاپ نیستی؟

اول آروم باش استرس نگیر 

بعدش سعی کن از گوشی فاصله بگیری 

بعد سعی کن یه درس تخصصی رو با یه درس عمومی در روز بخونی 

از روزی سه چهار ساعت شروع کن 

برای خودت هدف بذار بگو مثلا تو‌یک ماه زیست یک و باید بخونم ، تقسیم بندی کن آروم آروم بخون 

هرجا انگیزه ات کم شد یکم استراحت کن یه دمنوش بخور دوباره ادامه بده 

بنظرم هدف گذرای برات خوبه هدف بذار هدفای کوچیک مثلا فیزیک مباحث ساده رو بذار تو الویت اونارو که بخونی و یاد بگیری انگیزه ات بیشتر میشه برو سراغ سختا 

استفاده ی زیاد از گوشی تمرکز و ازت میگیره و نمیذاره خوب درس بخونی 

موفق باشی

باورت میشه مشکل من الان اینه که اتاقمون تو خوابگاه سرده و من سردمه و کسی براش مهم نیست و کولر رو روشن کردن و پنجره رو هم نمی‌بندن و گوشم هم عفونت کرده درد دارم و پریودم هستم و خیلی گریه دارم دلم میخواد یکی باشه فقط گریه کنم براش😭

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)