2777
2789

فوق شیطون اونم دوقولو همش بزن بزن و خرابکاری دستم داره میلرزه شوهر م هیچ کمکی نمیکنه یا خودش مریضی  میزنه یا بیرون خودش مشغول کاری میکنه .از ظهر فقط دارم عصبانی میشم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این وضعیت درسم می خونم😢😢😢😢

😪

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم.من مجردم ولی واقعا میفهممت

هر روز م فقط نفرین خودمه

منم بعضی شبا افکار خودکشی میاد سراغم فقط خیلی سخته خیلیییی بچه نیاریددددد😭

منم امروز جلو شوهر م خیلی  نفرین کردم خودمو اصلا کمک نمیده

اول چند تا نفس عمیق بکش عزیزم. بعد یه چایی گلاب دم کن بخور.بیخیال باش . اشکال نداره.من الان که بچه هام دارن بزرگ میشن بعضی وقتا که فکرمی‌کنم به روزی میرن دانشگاه و ازدواج میکنن و قراره برن از اینجا دلم میگیره و سعی میکنم عصبانی نشم از دستشون.به قول پسرم میگه مامان ما الان بچه ایم و دوس داریم بازی و شلوغ کنیم .الان بچگی نکنیم پس کی بکنیم؟! دیدم راست میگه

میفهمت چند سالشون هست تا ده سالگی دعواست فقط

همین الانش مریض شدم اصن مث بچه های دیگه نیستن خیلی شیطون اصلا نمی‌سازند خستم کردند حاضر بودم ی مهد گرون ببرم اصن همکاری نکردند وابسته بودند زیاد 

اول چند تا نفس عمیق بکش عزیزم. بعد یه چایی گلاب دم کن بخور.بیخیال باش . اشکال نداره.من الان که بچه ه ...

اخه ی سره کثیف کاری کل خونه‌ هر روز کیک و میوه میکشن فرش .قرص در میارن از یخچال وسایل کمد خالی می‌کنند هیچی ازشون پنهون نمیمونه شربت و نوشیدنی حتی آب میریزن تو خونه‌ 

میبردی یکم اذیت میکنن اولش ولی بعدش میپذیرن تهرانی؟

ن شهرستانم

اخه ی سره کثیف کاری کل خونه‌ هر روز کیک و میوه میکشن فرش .قرص در میارن از یخچال وسایل کمد خالی می‌کن ...

تمیزکاری نکن هرروز ....ابو و مایعات جلو دستشون نذار.بذار دست بزنن.من مبل و فرشامو کلا خراب کردن ولی گفتم فدای سرشون .عوض می‌کنیم.

ولی سر وسایل خونه با بچه ها دعوت نکن فدای سرشون ...من جاریم انقدر سربچه ش سر وسایل خونه دعوا میکرد .بچه کلا عصبی و پرخاشگر شده