2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13536 بازدید | 361 پست
خیلی شرایط بدی دارم اون روز که گوشیمو برد پلیس فتا اونجا بهش گفته بودن برو طلاقش بده هر چقدرم گف خبر ...

چنین چیزی نیست هیچ وقت تو اینجور موارد پلیس فتا اصلا همکاری نمیکنه و چنین حرفایی نمیزنن!!!!

من تجربه دارم و داشتم از فتا ..فتا فقط وقتی پیگیری میکنه که شکایت تنظیم کنید برای مزاحمت........همینجوری بری فتا نه پیگیری میکنن نه اصلا میگن برو طلاق بده!

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
اره حتی گفتن که نگران مهریش نباش ما با این پیام بدون مهریه طلاقش میدیم

دری وریه محضضضضضضضضضضض! خواهر شما دور از جونت دور از جونت دور از جونت با مرد غریبه س...س هم بکنی و به فرض محاااال 4 نفرم شاهد رابطت باشن و حکم اعدامتم بیاد یه قرون هم از مهریه ات کم نمیشه! میتونی به راحتی مهرتو بگیری بدون اینکه هزار تومنش کم شه!.......اینا دری وریای شوهرته باورش نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتی گفتن که نگران مهریش نباش ما با این پیام بدون مهریه طلاقش میدیم

شوهرت داره دروغ میگه یه ریگی به کفشش هست

وکیل بگیر ، خودت برو پلیس فتا و شکایت رو پیگیری کن بدون اینکه همسرت بدونه، همراه پدرت برو. پلیس هرگز از این حرفا نمیزنه. بیشتر شبیه بازیه که شوهرت شروع کرده ، یعنی چی وقتی خواب بودی پیام اومد اونم برداشت برد فتا! اولین کسی که داره نقش بازی میکنه شوهرته 

من قبل اینکه با همسرم ازدواج کنم با پسری ب اسم علی در ارتباط بودم ولی خب اونم جوری نبود که بخواد زند ...

اسی باور کن لحظه به لحظه شکم به شوهرت داره بیشتر میشه! اگه این حرفارو که پلیس زده خودت نبودی اونجا احتمالا شوهرت از خودش دراورده....احتمال نداریم ما! یا طرفو پیدا میکنن با اسم و فامیل و رنگ جورابش یا نمیتونن پیگیری کنن! 

اولش میخاستم بگم یکی داره زندگیتو بهم میریزه که احتمالن خانومه که داره حسادت میکنه چون خیلی ماجرای عشق و عاشقی نداشتی 

اما بعد ک بیشتر توضیح دادی شک ندارم ک کار شوهرته مخصوصا اونجا ک گفته مامورای فتا چی گفتن اصلا محاله اونا همچین حرفی بزنن احتمالا شوهرت میخاد بدونه مهریه از شرت خلاص شه باید ته و توشو دربیاری با کسی هست یانه

ببین اصلا از موضع ضعف وارد نشو دست پیشو بگیر بگو من ب خودت شک دارم از کجا ک با این کارا نمیخای منو بی آبرو کنی اصلا قسم و آیه براش نخور ک بیشتر شک کنه البته باز ما تو زندگیت نیستیم خودت بهتر میتونی بفهمی چخبره شوهرت چجور آدمیه.. 

اونا هکر دارن مگه میشه نتونن بقول دوستان شوهرت فک کنم اصلا فتا نرفته از خودش داره میگه علیه🫤بگو برو ...

دلیل نمیخوان ولی شوهره داره اینکارو میکنه اسی از ترس ابروش مهرشو ببخشه....اسیم مشخصه ترسیده و هی التماس کرده من کاری نکردم اونم مطمئن شده نقشش داره میگیره

میرم ولی من اون موقع چون هی پیام میومد اکانتمو حذف کردم میتونن ردیابی کنن؟

تلگرام بوده؟ قضیه مال چند وقت پیشه؟ زیر 6 ماه باشه میتونن...تازه میگم من خودم تجربه دارم شوهر منم برام پاپوش درست کرد گوشیامو فرستادن فتا....1 تا 2 ماه طول کشید گوشی بره و برگرده...با اینکه دستور قضایی روش بود....تازه جوابشم به شوهرم نگفتن ارسال کردن برای دادگاه بزاره رو پرونده.....واسه همین میگم شوهرت دروغ میگه ....

من احساس میکنم این آدم هر کی هست با شما دشمنی داره یا خیلی بهتون حسودی میکنه و قصدش خراب کردن زندگیتونه حتما پیگیری کنید و البته شما هم بشین منطقی با شوهرت صحبت کن چون حیفه بخاطر یه بی وجدان حروم لقمه زندگی شما خراب بشه نزارین اون آدم به هدفش برسه 

ولی خدا ازش نگذره چه از خدا بی خبریه چطور دلش میاد با اعصاب و زندگی  دوتا آدم اینطور بازی کنه

از خدا میخوام خیلی زود مشکل حل بشه و خدا خودش دست اون عوضیو رو کنه تا اعتماد همسرتم هم نسبت بهت برگرده

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

دلیل نمیخوان ولی شوهره داره اینکارو میکنه اسی از ترس ابروش مهرشو ببخشه....اسیم مشخصه ترسیده و هی الت ...

خدا ذلیلش کنه اگه کار خودشه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂