2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13606 بازدید | 364 پست

استغفار کن یه تاپیک دیدم خانمه با زیاد استغفار کردن مشکلات و بدی های شوهرشو برطرف کرده بود 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سنی هم نداری که ۱۷ سالته هم شوهرت کتکت میزنه هم بچه سقط کردی هم اینجوری داره بی ابروت می‌کنه این چه زندگی است 

الان بارداری ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرش بهش گفته پلیس فتا بهم گفته زنتو طلاق بده، تازه بدون مهریه، ما هم کمکت میکنیمبعد تو چطور ...

اخه کدوم پلیس فتاایی این حرفو میزنه؟؟ 

حس میکنم شوهرش داره خیانت میکنه واسه همین یه بهثنه ایی جور کرده که جدا بشه بره به هرزگیش برسه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

منم میگم حتی شوهرش خودش مشکوکه به اینکار

دقیقا شوهرش تو این قضیه دس داره..از دروغای ک گفته مشخصه.پلیس فتا تاهزار سال نمیاد بگه برو زنتو طلاق بده ب فکر مهریه نباش.همه می‌دونن جهارتا پیام باعث ازبین رفتن مهریه نمیشه بعد مامور مملکت نمیدونه؟این بازیه شوهرشه 

اسییی لطفا برو پلیس فتا، یا اگه حضوری نمیتونی بری حداقل یه زنگی چیزی بزنیا اگه اونم نشد جلوی شوهرت ب ...

منم حس میکنم کار خودشه خصوصا اونجا ک گفته پلیس حرف طلاقو زده 

اخه کدوم پلیسی همچین چیزی میگه نهایت بگه ردیابی نشده

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

شوهر خاله من دقیقا همین کارو کرد شماره خالمو داد دوست خودش وقتی خودش خونه بود اون مرد زنگ میزد شوهر ...

بله اگه واقعا بی گناهه باید به همه مشکوک باشه چون از نزدیکانه این کارا با انگیزه بالا

اسی طرف که پیام داده شمارش هم مشخصه؟ تلگرام میتونه شماره مشخص نباشه فقط با ایدی یا حتی بدون ایدی باشه! شماره نباشه احتمالش کمه بشه فهمید کی بوده

به صبح می‌رسد این روزگار دائم شب✨🩵
سنی هم نداری که ۱۷ سالته هم شوهرت کتکت میزنه هم بچه سقط کردی هم اینجوری داره بی ابروت می‌کنه این چه ...

یاخداااا سنش خیلی پایینه واسه ازدواج وبچه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

منم حس میکنم کار خودشه خصوصا اونجا ک گفته پلیس حرف طلاقو زده اخه کدوم پلیسی همچین چیزی میگه نهایت بگ ...

ببین مهر تایید حرف مادرشوهرشه که گفته فاطمه به من پیام داده خداحافظ یار قدیمی در صورتی که فاطمه روحشم خبر نداشته از این پیام

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

یاخداااا سنش خیلی پایینه واسه ازدواج وبچه

اونم چه ازدواجی 😖 حالا فکر کن با بی آبرویی و چنین داستانی جدا هم بشه شوهرش این داستان ول نکنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

اسی لطفا اگه پیگیری کردی و خبری شد ما رو هم بی‌خبر نزار😭😂 به خدا خیلی ناراحتم برات حیف که کاری از دستم برنمیاد

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

منم فکر میکنم کار خود شوهرس

واقعا هم دور از ذهن نیست مگه اینکه اون طرف علم غیب داشته باشه که به جای اسی شوهرش پیامو میخونه و وقتی پیام خونده شد یارو دلیت اکانت میزنه که امکانش یک درصد هم نیست