2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13598 بازدید | 364 پست
اکانت تلگرام رو که نمیشه پاک کرد توی تنظیماتش یه قسمت داره اونم یک ماه مثلا باید بگذره با تلگرام کار ...

نه دیلیت اکانت میتونی بکنی هر لحظه

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

🤣🤣🤣🤣 ببخشیدمادرشوهرت وزیره؟ وکیله؟ با سواده؟آخه چرا باید با مادرش بره؟اسی از سادگیت دارم ناراحت ...

مادرشوهرم برگشت گف که بعد عروسیتون فاطمه (من) اشتباهی انگار قرار بود ب یکی دیگ پیام بده ب من پیام داد نوشت خداحافظ یار قدیمی

من اصلا از همچین چیزی خبری ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی من میگم چرا وقتی گوشی دست شوهرمه اون پیاما میومد دقیقا وقتی شوهرم میگف مثلا بیا تو گوشیت ب چی ...

کار شوهرته بنظرم شاید به یکی سپرده پلیس فتا هم نرفته پلیس فتا نتونسته پیدا کنه؟ مسخرست اونا فقط کافیه شماره رو پیگیری کنن و جد آباد طرفو بزارن کف دستت شوهرت شاید خودش یه کارایی میکنه خیلی باید شک کنی به این قضیه

ارع باید یکاری کنم

ضمننا چون خط خودت عمرا شوهرت بدون تو نرفته شکایت اگر کار خودش بزار ادبش کنی لااقل جدا شدی بی ابروت نکنه مهرتم بگیری

میتونی زنگم برنی پلیس فتا راهنمایی بگیر 

یه دوهفته دندون رو جیگر بزار کارات کن بهشم نگو بزار ی پبام بیاد دلیت اکانت نکن بهرحال میفهمی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
مادرشوهرم برگشت گف که بعد عروسیتون فاطمه (من) اشتباهی انگار قرار بود ب یکی دیگ پیام بده ب من پیام دا ...

وی خدا اسی خیلی ناراحتم برات

مادرشوهرت عجب وزه‌ایه خدایا، تو رو خدا برو پیگیری کن روشونو سیاه کن

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

نه دیلیت اکانت میتونی بکنی هر لحظه

من تلگرام اصلی دارم نمیشه که

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

احتمالا شوهرت تو این چند وقت پیشنهاد نداده مهریه تو ببخشی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم شوهرش بهش گفته پلیس فتا بهم گفته زنتو طلاق بده، تازه بدون مهریه، ما هم کمکت میکنیمبعد تو چطور ...

دقیقا من خودم تو فامیل پلیس داریم اینا چرته 

هرگز نمیگن جدا شو مهریه فلان و کار خودش ووو

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
مادرشوهرم برگشت گف که بعد عروسیتون فاطمه (من) اشتباهی انگار قرار بود ب یکی دیگ پیام بده ب من پیام دا ...

🤣🤣🤣🤣 وااا

تو برو فردا پلیس فتا پدر این یار قدیمی رو دربیار ، دیگه حرفی برای گفتن ندارن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

دو تا از دوستان راهنمایی خوبی کردن،

به همسرت بگو خط جدید برات بگیره.فقط برای تماس که حتی بتونه پیگیری کنه یعنی ریز مکالمات خواست بگیره.

بعدش گوشی ساده بگیر تا اعتماد همسرت بیشتر جذب بشه یا اگه گوشی هوشمند میخوای استفاده کنی هیچ برنامه مجازی نصب نکن.اگه حوصله ات هم سر رفت کتاب بخون .

بعد شما شرایط ایشون رو هم نگاه کنید پدرشون فوت کرده و افسردگی گرفتن.سعی کنید باهم مشاوره برید .

یه مشاوره خوب پیدا کن .