2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13606 بازدید | 364 پست
میرم ولی من اون موقع چون هی پیام میومد اکانتمو حذف کردم میتونن ردیابی کنن؟

اره میتونن..ب من با ی پیج فیک پیام میدادن شکایت کردم تموم زندگیه طرفو در آوردن.این راهو رفتم واسه همینم بهت میگم امکان نداره ک نتونن پیدا کنن.و اصلا امکان نداره بخان ب شوهرت بگن برو زنتو طلاق بده بنی ی درصدم امکان نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه شوهرت

تو جاش بودی هر روز گوشیشو چک میکردی دیگه بهش اعتماد نمیکردی

به شوهرت حق میدم ادامه نده 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نه ولی من میگم چرا وقتی گوشی دست شوهرمه اون پیاما میومد دقیقا وقتی شوهرم میگف مثلا بیا تو گوشیت ب چی ...

زیر سر شوهرت شاید خودش میخواد طلاقت بده جلوشوهرت نفرین کن پدر مادرش فحش بده بگو لنت ب اول آخر کسی ک ب من پیام میده

وای خدا😐😐😐😐😐ببین یه کاری کن، به شوهرت یه دستی بزن، بگو من میدونم کار خودته، قصدت چیه از این کار ...

این چرت پرتا چیه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نمیدونم که ارع اینو شنیده بودم

اون طرف از کجا میدونسته شوهرت این پیامو میبینه اون داشته یه شما پیام میداده سریع هم حذف کرده کف دستشو که بو نکرده شوهرت پیامو میبینه با خودشم که نگفته دید حالا پاکش کنم 

خیلی عجیبه

شوهرت همون لحظه شمارو از خواب بیدار کرد بهت نشون داد؟ 

ن بابا بگم خون ب پا میکنن

غلط کرده خودت برو فتا با پدرت برو نگو به شوهرتم بزار یبار دیگه پیام بیاد و پاک نکن اصلا 

من شک ندارم کار شوهرته 

میخواد بدون مهر طلاقت بده 

خودت دست و پا که داری برو اونجا میفهمی ک حرفهای شوهرت چقدر دروغ توشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....