2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13532 بازدید | 361 پست

عزیزم از اولین پیام باید بلاک میکردی . که اصلا به همسرت نرسه 

حالا هم پیشنهاد میکنم شماره ت رو عوض کن و به هرکسی نده 

ببین چی میشه 

یا اینکه با طرف با هماهنگی شوهرت پیش بری بکشونی شد بیرون تا میخوره بزنیش

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بهم فرصت بده الکی الکی میخاهی بندازی بیرون منو جلوش در بیا اصلا کوتاه نیا مبادا خسته شی یوقت بگ ...

خیلی شرایط بدی دارم اون روز که گوشیمو برد پلیس فتا اونجا بهش گفته بودن برو طلاقش بده هر چقدرم گف خبر ندارم باورش نکن یجورایی تحریکش کردن

خو عزیزم مقصر خودشه که با اکانت ناشناس میشینه چت کردن از عمد اومده یه حرفی زده رابطه تون خراب بشه

اینجا یه خانمی بود میگفت من رفتم استخر روی باسنم خال داشتم دوستش با اکانت ناشناس به شوهرش پیام میده من با زنت رابطه داشتم نشون به اون نشون که خال روی باسن زنت هست بعدا فهمیدن کی بوده طرف

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

بخدا خیلی بهش گفتم ی روز خوش نداریم نمیدونم چجوری ثابت کنم

نقشه بکشید بیارش بکشش خونه 

دستگیرش کنید ببرید پلیس  تحویل بدین 

برو ب پلیس بگو این آقا ادعا میکنه ک من باهاش بودم نشونه ای بده ثابت کنه ک من باهاش بودم  

خو عزیزم مقصر خودشه که با اکانت ناشناس میشینه چت کردن از عمد اومده یه حرفی زده رابطه تون خراب بشهاین ...

یا خدا حالا خوبه پیداش کردن والا منم نمیدونم که طرف دختره پسره کیه که دارع زندگیمو از هم میپاشه

خیلی شرایط بدی دارم اون روز که گوشیمو برد پلیس فتا اونجا بهش گفته بودن برو طلاقش بده هر چقدرم گف خبر ...

ذهنشون کثیف بوده اینو گفتن واقعا ‌ک

همه چیز دست ب یکی شده خراب شه زندگیت 

نذر کن خاهر پاکیت مشخص شه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خیلی شرایط بدی دارم اون روز که گوشیمو برد پلیس فتا اونجا بهش گفته بودن برو طلاقش بده هر چقدرم گف خبر ...

عزیزم کسی دور و اطرافتون نیست که حس کنی حسادت میکنه؟ یا مثلا کسی که شک داشته باشی بهش از آشناهاتون؟

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

راستش اگه من بیگناه بودم و همسرم حرفمو باور نمی‌کرد خیلی راحت طلاق می‌گرفتم

ببین خیلی سخته این چیزا رو باور کردن

من برام اتفاق افتاد با کلی قسم قران باور کردم اشتباه شده فراموش کردم که کاش نمیکردم  بعد از متولد شدن پسرم فهمیدم  من ۱۰سال فریب خوردم و اره با کسی بوده چند وچونش رو نمیدونم اما واقعیت بود ...

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نقشه بکشید بیارش بکشش خونه دستگیرش کنید ببرید پلیس تحویل بدین برو ب پلیس بگو این آقا ادعا میکنه ک م ...

نه بابا طرف میاد پیام میده مثلا چندین پیام پشت سر هم بعد همون لحظه اکانتشو حذف میکنه