تقریبا چهار ماه پیش موقعی که من خواب بودم به گوشیم از تلگرام به صورت ناشناس پیام میاد و شوهرم جوابشو میده ولی طرف یه جوری پیام میده که انگار من با اون در ارتباطم مثلا(یاد خاطرات ی ماه پیشمون افتادم و شوهرت هر وقت رفت سرکار بگو بیام و نوشته بود که درسته تو گفتی که من بهت پیام ندم ولی نتونستم طاقت بیارم...) خیلی از اینجور پیاما شوهرمم خیلی بهم ریختو گوشیمو برد پلیس فتا و اینا ولی از طرف هیچی پیدا نشد حتی اونجا بهش گفته بودن که طرف یجوری پیام داده که اصلا نمیشه شک کرد که درست نیس خلاصه از اون موقع شوهرم میگف عیب نداره و ما دشمن زیاد داریم شاید کار دشمنه که پدرشوهرم فوت کرد و افسردگی شدید گرف پدرم اومد که دلداریش بدع گف که مصبب این حالم زنمه من نمیتونم با اون پیاما کنار بیام باید از هم جدا شیم ولی واقعا هم من از هیچی خبر ندارم برای شما این اتفاقا افتاده؟ میتونین راهنماییم کنین خواهش میکنم
عزیزم از اولین پیام باید بلاک میکردی . که اصلا به همسرت نرسه
حالا هم پیشنهاد میکنم شماره ت رو عوض کن و به هرکسی نده
ببین چی میشه
یا اینکه با طرف با هماهنگی شوهرت پیش بری بکشونی شد بیرون تا میخوره بزنیش
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خو عزیزم مقصر خودشه که با اکانت ناشناس میشینه چت کردن از عمد اومده یه حرفی زده رابطه تون خراب بشه
اینجا یه خانمی بود میگفت من رفتم استخر روی باسنم خال داشتم دوستش با اکانت ناشناس به شوهرش پیام میده من با زنت رابطه داشتم نشون به اون نشون که خال روی باسن زنت هست بعدا فهمیدن کی بوده طرف
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.
راستش اگه من بیگناه بودم و همسرم حرفمو باور نمیکرد خیلی راحت طلاق میگرفتم
ببین خیلی سخته این چیزا رو باور کردن
من برام اتفاق افتاد با کلی قسم قران باور کردم اشتباه شده فراموش کردم که کاش نمیکردم بعد از متولد شدن پسرم فهمیدم من ۱۰سال فریب خوردم و اره با کسی بوده چند وچونش رو نمیدونم اما واقعیت بود ...