2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13585 بازدید | 364 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه ؟! یاد خاطرات نداشته رو با تو زنده می‌کرده ؟! نمیشه که 

مگه یدونه گوشی دست شوهرت بوده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخدا خیلی بهش گفتم ی روز خوش نداریم نمیدونم چجوری ثابت کنم

بگو بهم فرصت بده  الکی الکی میخاهی بندازی بیرون منو 

جلوش در بیا اصلا کوتاه نیا 

مبادا خسته شی 

یوقت بگی باسه جدا شیم شاید داره امتحانت میکنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نه پیام میده اکانتشو حذف میکنه همون لحظه

همون لحظه که شما میبینین بعدش پاک میکنه؟

خب مشخصه که طرف براتون نقشه ریخته و نمیخواد که مدرکی ازش داشته باشین

ببین هر وقت بهت پیام میده سریع بدون اینکه پیامشو باز کنی، یکم پیویشو نگه میداری بعد میزنی روی عکس پروفایلش و از بیوگرافی و آیدی و ایناش اسکرین شات بگیر

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

نه پیام میده اکانتشو حذف میکنه همون لحظه

من باشم وقتی میگه جدا بشیم میگم اوکی برو اقدام کن مهریه ام هم بده بعدش به سلامت مرد بددل و شکاک بدرد من نمیخوره اگر به من شک داری غلط میکنی با من زندگی میکنی