2777
2789
عنوان

خانواده سمی

91 بازدید | 20 پست

کیا تو همچین خانواده ای هستن 

من یه دختر ۲۲ سالم که هیچ حامی ندارم 

خانوادم بشدت رفتارای سمی و بدی دارن جتی جلو همسایه و دوست و آشنا ابرو منو بردن دیگه نمی‌دونم باهاشون چیکار کنم😔میشه راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خانواده شوهر منم سمی هستن من نمیتونم کاری کنم باهاشون با ابنکه خانواده خودم نیستن تو‌که جای خود داری خانوادت هستن نمیشه کاری کرد جز ابنکه بت رفتاراش رفتاراش حرف زدنت ثابت کنی مثل اونا نیستی

یه مثال بزن

درکم نمیکنند کمک مالی هم که نمیکنم یا اگه بکنن کلی منت سرم میزارن کتک هم که گاهی میخورن ازشون تو در و همسایه سر چیزای کوچیک باهام بلند بلند دعوا می‌کنند مدام تحقیرم میکنن تو هیچی نمیشه فردا یکی هم بدبخت میکنی حتی بهم فحش هم میدن من تا حالا حتی دوست پسز هم نداشتم 😔😔😔😔

چرا عزیزم

یا جلو در و همسایه سر چیزای کوچیک که حق طبیعی من عست باهام دعوا می‌کنند دنبال بهونه اند بهم زور میگن حتی شده با کتک

هروز تحقیر هروز بد رفتاری ابرو منو همه جا بردن اصلا منو نمیفهممن مامانم همه چیزش داداشمه اینقدز بهش محبت میکنه ولی با من مثل اشغال رفتار میکنه 

درکم نمیکنند کمک مالی هم که نمیکنم یا اگه بکنن کلی منت سرم میزارن کتک هم که گاهی میخورن ازشون تو در ...

تنهاراهی که داری اینه که خودی نشون بدی و افزایش اعتماد به نفس داشته باشی و فعلا کم محلی بهشون کنید 

ولی بد بهشون نگو 

دقیقا خانواده شوهر منم سمی هستن من نمیتونم کاری کنم باهاشون با ابنکه خانواده خودم نیستن تو‌که جای خو ...

۲۲ سالمه از اول عمرم اینطوری بودن باهام ولی داداشم عزیز درونه شون هست نه حمایت مالی نه عاطفی دیگه بریدم

تنهاراهی که داری اینه که خودی نشون بدی و افزایش اعتماد به نفس داشته باشی و فعلا کم محلی بهشون کنید و ...

تازه لیسانسمو از دانشگاه دولتی گرفتم برا ارشد میخونم 

ولی بازم منو هیچی حساب نمیکنن کتک هاشون که جای خود دلره با حرفاشون چیکار کنم 

۲۲ سالمه از اول عمرم اینطوری بودن باهام ولی داداشم عزیز درونه شون هست نه حمایت مالی نه عاطفی دیگه بر ...

با تو امیدی داری که  شانس اینو داری ازدواج موفق داشته باشی من خاک بر سر چی بگم