2777
2789
عنوان

خانواده سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 20 پست
تازه لیسانسمو از دانشگاه دولتی گرفتم برا ارشد میخونم ولی بازم منو هیچی حساب نمیکنن کتک هاشون که جای ...

افرررین 

کمی ازشون دور باش 

خب دیگه قدیمی فکرمیکنند 

ولی اصلا چیزی بهشون نگو 

ته دلت دعاشون کن 

مطمعن باش شک نکن روزی بهت افتخارمیکنند 

اگر شک کردی به حرفام بدون ایراد تو خودته 

ولی اگر دلگرم شدی با حرفام بدون ایراد تو اونهاست 

حالا کدومه؟؟؟؟؟خخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرررین کمی ازشون دور باش خب دیگه قدیمی فکرمیکنند ولی اصلا چیزی بهشون نگو ته دلت دعاشون کن مطمعن باش ...

خیلی سعی کردم همه چیو درست کنم 

درسمو خوندم ورزش کردم به خود مراقبتی روی آوردم ولی هرسری همه چیو خراب می‌کنند افسرده شدم قزص مصرف می‌کنم دکتر بهم گفت پیش تراپیست هم برم ولی پولشو ندارم 

تو بن بست گیر کردم 

خیلی سعی کردم همه چیو درست کنم درسمو خوندم ورزش کردم به خود مراقبتی روی آوردم ولی هرسری همه چیو خراب ...

دختر دانایی باش 

با استفاده از انرژی مثبت کائنات خودتو درمان کن و هم اونارو 

ثابت شده هستش 

وقت رو از دست نده 

از فردا شروع کن 

گل خوشبو بو کن 

ادکلن خوشبو بزن و ظرف اب چهارلیتری کنارت بذار و ارزوهاتو تکرار کن هر صبح و هر اخرشب و بگو وتکرار کن و بهش فوت کن و صبح وشب از اون اب بخور 

معجزه میکنه