2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی یه شهر کوچیک با بچه نوزاد با تحصیلاتی که سیکل هست چه سر کاری عزیزم ؟ یه فروشگاه بود ماهی ۴ میلی ...

خب خیلی از فروشگاه های پوشاک یا موادغذایی هستن که بالای دوازده تومن میدن،تازه شیفتی هست،بلاخره میگی پدر مادرتون پول ندادن یعنی چند ساعت نمیتونن حتی بچه رو نگه دارند تو بری سرکار؟اگه میتونی مهدکودک بذار،قسط خونه رو با حقوق خودت بده،خرج خورد و خوراک بمونه به عهده ی شوهرت

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

انشالله خدا از خزانه ی غیبش برای همه برسونه برای شما هم بزودی برسونه واقعه بخون سوره ی فتح بخون آیه ...

همسرم کارمنده و ۲شیقته گاهی ۳ شیفت کار میکنع خودم ودنبال یادگرفت ارز دیجیتال اما خیلی سخته نمیدونمدچطوری یاد بگیرم 

همسرم کارمنده و ۲شیقته گاهی ۳ شیفت کار میکنع خودم ودنبال یادگرفت ارز دیجیتال اما خیلی سخته نمیدونمدچ ...

ارز دیجیتال بگیر نگیر داره خیلیا ضرر می‌کنن بنظرم یه کار دیگه شروع کن مثلا تو اینستا پیج بزن و محصولات شهرستانتونو بفروش یا مثلا به هنری یاد بگیر پیج بزن محصولاتت رو بفروش یا مثلا برو و دست یه خیاطی یا  آرایشگری در قبال کار یاد دادن بهش کمک کن 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

خب خیلی از فروشگاه های پوشاک یا موادغذایی هستن که بالای دوازده تومن میدن،تازه شیفتی هست،بلاخره میگی ...

ما از پدرو مادرهامون دوریم توی یک،شهر نیستیم که عزیزم اینجا ۲ تا مهد کودک هستش بچه های کوچیک رو قبول نمی‌کنند باید ۲۰ میلیون بدم به مهد کودک ک بچمو نگه داره خوب از کجا؟ نمیشه که اگ بدونی دنبال چه روش ها و کارهایی بودم اما یا اونقدر حقوق ها پایین ک دخلش به خرجش نمیخونه بعدش اصلا خونه قسطی نمیدن که من کار کنم قسط خونه رو بدم کی میاد خونشون قسطی بده ب کسی همه پول نقد میخان ما اگ یه زمین داشته باشیم خودم و شوهرم هر دو کار می‌کنیم و میساززیمش تنها راهش همینه اما زمین هم ۵۰۰ میلیون  

چطوری بهم یاد میدی

دو رکعته. هر دو رکعت هم مثل همه ،بعد از حمد سوره قدر رو می‌خونیم بعدش ۱۵ بار استغفرالله میریم رکوع ذکر رکوع که گفتیم۱۰ بار استغفرالله از رو کوک بلند شدی ۱۰ بار استغفرالله میریم سجده  بعد از ذکر سجده۱۰ بار استغفرالله،بین دو سجده ۱۰بار استغفرالله سجده بعدی هم بعد از ذکر سجده ۱۰ بار استغفرالله، بعد از سجده دوم هم ده بار استغفرالله بعدش بلند میشیم رکعت بعدی هم به همین صورت 

استغفرالله تنها هم میگیم ادامه نداره

قبل از نماز هم تو دلت نیتتو بگو یامیتونی هم تو قنوتش بگی

می فهمم چی میگی ،یه مشت از خدا بی خبر میخورن و تو برج های تیلیاردی زندگی میکنن ،اونوقت من و شما همش باید غصه ۵۰ متر خونه رو بخوریم ،مگه کشوره به این پهناوری با این نفت و اینا نداریم پس چرا خونه حسرتمونه؟

ارز دیجیتال بگیر نگیر داره خیلیا ضرر می‌کنن بنظرم یه کار دیگه شروع کن مثلا تو اینستا پیج بزن و محصول ...

مدرک خیاطی دارم خودم بخام هفته ای ۲ تا مانتو بدوزم ۱ میلیون هم نمیشه میشه ۴۰۰ تومن اونم با بچه کوچیک با ۴۰۰ تومن توی این مملکت  حتی نمیشه یه کیلو گوشت خرید در ماه من اگ فول مشتری داشته باشم ۲ میلیون هم درآمد نخواهم داشت از طرفی چرخ خیاطی و سر دوز خوب ندارم و بعدش کو مشتری 🤦‍♀️ یه مدت دنبال این بودم که غذا بپزم توی خونه بفروشم اما به در بسته خوردم 

عیبی نداره اینجا اومدم یکم حرف زدم دلم سبک شد😅 خدا کمک میکنه مطمئنم یعنی تنها چشمم فقط به اون بالاییه بزرگترین قدرت جهان هستی حتما حکمتی و برنامه ای داره برامون نمیشه که مارو رها کرده باشه خیلی جاها معجزشو دیدم اینبار هم مطمئنم رومو زمین نمی‌نمیندازه حالا تا در آینده ان شاءالله خودمم کاری پیدا کنم یا معجزه ای بشه...

تا ببینیم خاست خدا چیه