یه خونه که آجرهاش از خودمون باشه آهناش سقفش درو پنجرش میگم مگه چی از خدا کم میشه  ک کمکمون نکرده ؟ تقصیر منو شوهرم چی بود که خانواده هامون توان مالی ندارند هم پدر شوهرم هم پدر خودم هر دو مریض هستند خوب تقصیر منو شوهرم چی بود که از اول زندگی خودمون وسیله گرفتیم خونه اجازه کردیم ؟چطوری بدون پشتوانه با حقوق کارمندی یک نفر  با دوتا بچه خونه دار بشیم ؟ میگم مگه چی از این دنیا کم میشد که سهم ما اندازه یه خونه نشده ؟ پسرم ۸ سالش شده دلم نمیخاد توی خونه های مردم باشم دلم نمیخاد سرمو توی خونه مردم روی بالشت بزارم اینجا هر کس خونه داره یا پدرشون زمین داده بهشون یا پدر شوهرشون زمین داده الان یه زمین بخاییم
 بگیریم ۵۰۰ میلیون آخه چیکار کنیم ما ؟ هر روز کارم گریست و التماس پیش خدا میگم هر وقت ۴ تا ماشین آجر میبینم آرزو میکنم کاش ما هم بتونیم یه روز ما هم یه خونه داشته باشیم 
اینجا همه خونه از خودشون دارند ما باید تا آخر عمرمون مستاجر بمونیم ؟ از کل حقوق شوهرم ۷ میلیون میمونه برای خرج زندگیمون همش میره پی قسط و قرض با ۷ میلیون چطوری زندگی کنیم ؟ این ماه اجاره خونه رو هم نتونستیم بدیم مگه یه خونه چیه که شده آرزو ؟ چی میشد ماهم یکم شانس میداشتیم توی زندگی ،؟ مگه یه سقف بالاسر توقع زیادیه؟ هر لحظه و هر بار دلم هری میریزه که چقدر بیپناهیم میگم شما حدس میزنید ما کی خونه دار بشیم ؟  شوهرم خیلی تلاش میکنه اما نمیشه که نمیشه به نظرتون میشه که یک روزی ماهم خونه دار بشیم ؟
هیچکس حاضر نیست قسطی بهمون خونه بده یا زمین همه پول نقد میخان یه ماشین دویست تومنی مدل ۲۰ سال پیش داریم اما با پولش هیچ کار نمیشه کرد 
خدا کمکمون میکنه ؟
مطمئنم ک میبینه